Fan vad dåligt det går!

Okej, jag är inte irriterad, men för det första så fick vi inte se våran nationella prov i engelska (hör och läs-förståelsen) fast våran engelska-lärare hade lovat oss i torsdags att vi skulle få se det idag! Sen när jag kom hem så var jag fett glad för då hade min franska manikyr som jag beställde i onsdags eller torsdags kommit, så jag satte mig ner direkt efter maten och började fixa mina naglar, när jag hade målat klart så var jag så ivrig till att sätta mig här vid datorn så jag lät inte manikyren torka så det smetade ut sig helt och hållet. Fan då! Åååååh. Jaja, jag tvättade bort det direkt iallafall. Jag får sätta mig någon dag och göra det ordentligt..

Nagelmanikyren och mina naglar innan jag smetade ut allt.

 - Miccans skallskada, haha!
 - Jag och Miccan i det härliga, soliga vädret som Gud har bjudit på idag!

Mamma då.. Haha!

Haha, Amanda behövde hjälp med någon svenskagrej så hon frågade mamma  nyss när hon kom hem från jobbet. Så här blev det:

Amanda- Vet du något om satsdelar?

Mamma- Vad är det?

Amanda- Subjekt och predikat och sånt.

Mamma- Ja... Matte är ju inte min starka sida..

Blä för dåliga böcker!

Jag läser en sån dålig bok, och säg inte "men sluta med det då?" För jag måste. Jag måste läsa den för att komma ikapp på svenskalektionerna, den är helt värdelös. KRÄKS PÅ BOKEN! Hör du det Ulrika? Jag spyr på ditt dåliga val av bok. UUUUUUUSCH!

 <- Dissar den här boken HÅRT!

TELEFONEN ÄR HÄR! :D

Yes, telefonen är här nu! Jag, Robban och Adam hämtade den från siba i Bromma idag. Perfekt! Den ligger och laddar nu så jag börjar använda den imorn.
Som sagt så var jag med Adam idag :). Faktiskt kul, för det var ett tag sen! Känns faktiskt jättebra att vi fortfarande kan umgås fast vi inte är tillsammans. Och vi har kommit över varandra, så vi umgås bara som kompisar!
Haha, jag måste berätta om idag när Toffe (en kompis) bar Miccan och så började han springa sen ramlade han över henne och hon skrapade upp pannan och handen, fick grus i huvdet så jag och Miccan fick gå till vårdcentralen. Kan fota såren imorn.. Om jag får för Miccan.


PIX


Fredagens outfit;
Vit t-shirt
Vitt linne
Chinos



Vad tycker ni? Färg eller svartvit?

Dålig uppdatering.. Jag vet!

Åh shit, förlåt för den usla uppdateringen i helgen. Så här är det, för det första så har jag ingen kamera-telefon eller kamera hos pappa så det känns helt värdelöst att blogga då (a), och jag åkte iväg till Stenhamra på lördagen så det blev inget internet över huvud taget.
Någon som släckte i lördags? Jag gjorde, jag, Miccan, Anton och Kevin var hemma hos Miccan och vi släckte alla lampor.. Fast vi drog för gardinerna och satte på en film så länge.. Haha, lite fusk. Men vad gör man i en timme utan el då?
Robban åkte och lämnade in min telefon i lördags och bad om en ny :), TACK SNÄLLA ROBBAN! Jag följer mormors tips så det blev en Nokia Music Express, en vit. Mycket bra, mycket bra! ... Fast mindre bra är att vi kan inte hämta ut den först på måndag. Så jag kommer alltså kunna använda den på tisdag!
 <- Den får jag, fast vit!

Fredag med pappa och Pia

Förlåt att inlägget kommer så sent! Men efter skolan så kom Scott och hämtade mig med bilen, sen åkte vi hem till mamma och jag hämtade kläder sen åkte vi hem till pappa. Mamma behövde min mobil så jag fick lämna ifrån mig telefonen idag! Men Pia har lånat ut en gammal Sony Ericsson z600 till mig, så det funkar. Men nu ska jag, pappa och Pia kolla på "Så ska det låta"

Saknad vårdag

Det finns inte så mycket att säga om dagen som gått.. Det har vart toppenväder, nästan så man kan ge dagen en 10-poängare! Fast nej, det var för kallt för en 10. Efter skolan åkte jag hem direkt och gick ut med hundarna, fast jag hade hellre velat stannat i Stenhamra, för idag är en solig men kall dag, vilket påminner galet mycket om när jag och Adam var på g, vilket var typ ungefär ett år sen.. Och jag saknar det fett mycket när det kommer sånna här dagar. Hade velat träffa honom idag och vara ute lite. Men så blev det såklart inte.
Jag brukar hata att gå ut med hundarna, men idag var det faktist skönt om man bortser från kylan.


Dagens outfit;
Jerrys svarta mjukisbyxor
Två vita linnen
Blå och rosa luvtröja/collagetröja

Nosejob - fortsättning

Ja ni hörrni. Det ser sketaäckligt ut, men det var någon som faktiskt undrade hur det såg ut nu. Så här kommer en bild på hur mitt födelsemärke läker;

Sony Ericsson w715

Fan, vill ha en ny telefon. Eller rättare sagt, jag behöver en ny telefon. Telefonen som jag har nu har vart inne på lagning ca 4 gånger och dom lagar den aldrig helt. Har till och med fått en ny likadan, i samma modell alltså. Men den har gått sönder lika fort som jag har fått den. Men nu har mamma fått dom i butiken att skicka en helt ny modell i ungefär samma prisklass, eller att jag lägger till några hundralappar eller mer så får jag en nyare modell. Jag har en modell ur en ganska låg prisklass, därför får jag ingen bra telefon i utbyte. Men jag funderar på att spara och lägga till pengar till en Sony Ericsson w715. Men jag har absolut inte dom pengarna som behövs :(. Varför gjorde inte gud mig rik för?
(Klicka för att se bilden större)
 Sony Ericsson w715, GIVE IT TO ME!

Våffeldagen

Idag gjorde jag nationellt prov i engelska, jag skrev en uppsats på 6 sidor. Jag borde vara bra på engelska i tanke på att jag är halvskotte.. Men jag är nog inte så bra som jag borde vara. Jag borde bli godkänd iallafall.
Efter skolan gick jag hem till Miccan, sen åkte jag hem och åt, och nu sitter jag här igen.. Tanken var att forsätta på mitt hemkunskapsarbete, men jag tycker att jag förtjänar att sitta vid datorn en liten stund som tacken för allt jag gjorde igår! Eller vad säger ni?

Våffeldagen idag också! Vilka är har ätit våfflor? Inte jag, tråkigt nog. Men jag tyckte jag hörde att Robban skulle göra våfflor imorgon kanske. Det vore ju toppen! Jag läste en intressant fakta på Mikas blogg, och är det någon som vet vad våffeldagen står för? Det är nämligen så att man visar typ att våren börjar. Så, nu vet alla det! Om ni vill ha en bättre förklaring så kan ni läsa Mikas blogg - Mejx.blogg.se

Dagens outfit kommer iallafall här;

Gul t-shirt
Vitt linne under
Svarta leggins
och gråa sockor

Yes, ni läser rätt. Godnatt!

Faktiskt, för första gången på länge så ska jag gå och duscha nu och sen lägga mig i sängen. Och det är första gången på länge som jag sitter vid datorn och gör ett skolarbete för att sen gå ifrån datorn direkt.. Eller ja.. Nu skriver jag ju blogg först. Men jag ska gå ifrån datorn nu! Och inte sitta uppe vid MSN eller facebook eller något. Så godnatt allihopa! Sov gott.
Förresten, idag har jag gjort klart mitt musikarbete OCH börjat på mitt hemkunskapsarbete. Jag har även plockat ur och i diskmaskinen. Känner mig kunligt duktig!


Jag och min hund Charlie

Ingen vår idag heller

Okej, det kanske inte alls blev varmare idag.. Haha, men det kändes som det skulle bli det! Fick vårkänsla när jag kollade ut igenom fönstret imorse.. Men det var innan jag hade vart ute och känt på kylan. Ucsh för snö och kyla! Jag som blev så glad för att det var sol ute.. Åh, jag vill ha vår!
Efter skolan idag så gick jag hem till Lillen med Lillen, Miccan och Rigge kollade film, sen åkte jag hem och åt pizza. Galet gott.
Jag tog av mig plåstret idag också, det ser ut att läka jättefint!


Dagens sköna outfit;
Mjukisbyxor
Svart linne
Blå luvtröja

Solig morgon, I LIKE!

Det var sol när jag vaknade imorse, underbart ju! Och kolla vad datorn säger;

Det kan ju inte bli bättre! Iförsig så är det minusgrader, men det kommer bli varmare så jag är lugn.

Nosejob

När man åker buss med mamma, då känner man verkligen att man är påväg till sjukhuset, det är ett tecken liksom. Och det var just idag som jag och mamma åkte buss till sjukhuset, det var just idag klockan halv tio som mitt födelsemärke på näsan blev bortskuret av doktor Lena. "Det var en gång ett födelsemärke som levde på Emelie Hillerstéens näsa, sen dog födelsemärket"
Den jäveln är borta! Så skönt.. Bara ett kvar, underbart ju! SÄG GRATTIS. En sak är säker, bedövnings-spruta är verkligen inte min grej. AJ AJ AJ! Det var galet smärtsamt. Fatta själva en nål rätt in i nästoppen?! Feel the smärta!
Efter sjukhuset så åkte jag iallafall till skolan, hann bara med en lektion dock, biologi.. Men det var det värt. Tänkte faktiskt försöka behålla mitt VG där. Jag har hunnit vara med Miccan idag också. Tycker jag har hunnit med mycket idag, känner mig nöjd med vad jag har åstakommit denna vinter-vår-dag i mars. Haha..


Dagens outfit;
Blåa jeans
Vit luvtröja
Grått linne

Och så här stilig är jag med mitt plåster mitt i ansiktet

I miss you like hell..


"I wish I could take back the things I said
we both said some things that we regret
I never meant to hurt your heart
I cant believe we fell apart

I could spend my life
searching all the world
I would never find someone
like you girl
so please understand
that i wanna be your man
Im sorry
I'm so sorry girl"

Vad tycks?

Här är collagen jag gjorde idag, vilket gillar ni bäst? ;

 






"Min historia om mitt liv, och hur gud krigar mot det"

Nu har Karro fixat designen igen, så allt känns redan mycket lättare. Tack snälla Karro!
Robbans föräldrar har kommit nu, så vi har ätit med dom och visat bilderna från Egypten också! Mamma är inte hemma, hon jobbar.. Hatar hennes jobbartider! Önskar att hon kunde vara hemma oftare så man kan få umgås med henne. Men nej, som sagt.. Gud är inte med mig. Den här bloggen borde egentligen heta "Min historia om mitt liv, och hur gud krigar mot det"

Dåligt Emelie.. Dåligt!

Jag är klumpig! Jag lyckades på något vänster ta bort hela bloggen, så nu är det väl bara att börja om då antar jag ..? Fan också. Varför kan gud inte vara på min sida för? Åååh :(
Aja, hur som helst. Idag har jag inte gjort någonting, fotade lite och gjorde collage av bilderna. Så kul har jag haft, vad har ni gjort idag? Hoppas ni har sluppit söndagsångesten, för det har inte jag!

RSS 2.0