Fuck

Det gör ont. Fruktansvärt jobbig smärta


Home again!

Nu är jag hemma, tänkte bara säga hur nöjd jag är med mitt hår! Tvekmacka att det håller ett år.. Men man kan alltid hoppas! Imorn är det måndag och sista jobbiga veckan är igång.. Den går nog fort.. Visst va?
Och bara så alla vet så har jag hundra myggbett på benen som ser ut som typ eksem.. Inte värsta grejen, men det ser inte okej ut.

S(r)olig dag hos lillen (mobilblogg)

Hejtja! Sitter hemma hos lillen, har lånat hans telefon och är inne på internet med den :). Idag har vi badat och solat, vi har faktiskt haft jättemysigt. Och tro det eller ej, men idag har jag också badat! Men ska lugna mig med badandet ett tag framöver, vill inte slita på varken håret eller såret som inte läkt helt än.. Men snart så! Skriver när jag kommer hem, hejdå

MORSDAG!

Mamma, jag älskar dig. Tack för att du finns! Vad hade jag gjort utan dig?


Nyduschad

Hej alla, jag sov hos Fredrik inatt, men åkte hem tidigt för han skulle iväg eller nått.. Hur som helst så har jag precis duschat och väntar spänt på hur resultatet av håret kommer bli efter att det har torkat.. Hoppas, hoppas att det fortfarande är platt.. Det ser bra ut än så länge!


Min nya frilla

Här är inlägget till mormor + till alla er andra som vill se min nya frisyr :) Så här har ni 2 bilder från igår där man ser hur det ser ut;

Gårdagen (29/5)

Tjaaaaaaaaah! Gårdagen blev lyckad måste jag säga. Eller, för vissa slutade den sämre.. Men jag hade roligt. Jag tog en buss som gick runt tolv, då gick jag hem och la mig. Haha, jag var så trött! Det började med att vi gick till Jonas, men vi gick där ifrån efter ca 2 timmar, då gick vi till Stockby och va där hela kvällen.
Plattpermanentningen har hållt sig i från igår, jag har alltså fortfarande platt hår och hoppas att det ska hålla sig så. Jag lägger in bilder på bara håret snart, men först ska ni få se lite bilder ifrån igår! (Har lagt ihop allt till ett collage)


Nu drar vi

Nu drar jag och Carro iväg och plattpermanentar mitt hår, efter det så ska vi på fest. Skriver senare eller imorn! Bilder kommer!

Sommarjobb

Yes, jag kom nyss hem från Lilla V. och när vi satt där nere precis innan maten kom in så ringde en kille till mig angående sommarjobb! Grymt ju, jag ska jobba på ett café under veckorna 28, 29 och 30, jag tjänar 300 kr om dagen, och jag ska jobba 5 dagar i veckan. Ni som räknar snabb huvudräkning kan då räkna ut att jag kommer att tjäna 4500 kr på 3 veckor.
HEJA EMELIE FRISKT HUMÖR!
Jag är så glad nu och inget kan nog få mig på dåligt humör! Plus att imorn klockan 14.00 imorgon så ska jag plattpermanenta mitt hår. Tiden blev nämligen flyttad från 15.15 till 14.00 och det är ju också helt underbart! Herregud, idag är det verkligen min dag!

2-0 till Barcelona

Ahapp.. 2-0 till Barcelona. Så var man skyldig Lotta kronan! Suck suck..
Idag åkte jag från skolan runt 12, då åkte jag och Amanda till Fridhemsplan och åt lunch med mormor och morfar. Mycket trevligt! Önskar att jag kunde träffa dom oftare.. Efter att ha träffat dom så åkte jag och Amanda vidare till Hötorget och Amanda köpte jenas. Sen åkte jag till Stenhamra och kollade på matchen, och slog vad med Lotta om att Barcelona skulle förlora.. Men nu är jag skyldig henne kronan.


Grattis till Barcelona!

Platt eller krull?


På fredag (29/5) så ska jag plattpermanenta mitt hår, för jag har en underbart snäll mormor som betalar (a). Men vad tycker ni? Vad är snyggast, platt eller lockigt/krulligt?


Varm dag vid Lillens pool

Shit vad varmt det har vart idag! Direkt efter skolan så åkte jag hem och bytte om sen åkte jag tillbaka till Stenhamra och försökte hålla mig i skuggan, både för att slippa få mer röd färg och för att slippa bli svettig! Lyckades inte hålla mig borta från att bli röd idag igen, men svettet slapp jag. Tur va? Vi har hållt till vid Lillens pool hela dagen, alla har badad utom jag såklart som inte får bada för mitt dumma ärr som inte läker snabbare än en snigel i kurva.. Hoppas på att få bada snart. Ser så mysigt ut när alla andra får men inte jag.





Det här va idag när jag frös och då va Lillen en ängel och bytte byxor med mig :). Såg dock mycket roligt ut när han sprang omkring i jättekorta tjejshorts!

Jag är rödhuding


Påtal om att jag har fått färg och vart röd som en räka.. Den här färgen har jag fått idag! Helt otroligt.. Hoppas det blir brunt sen och inte fjällar av istället.

Ge mig sommar!


Får man inte lite sommarkänsla av den här bilden?

Röd som en räka

Ja, ni som har sett mig idag förstår anledningen till varför det inte blir några face-bilder på mig idag. Jag är nämligen röd som en räka i hela ansiktet! Eller nej förlåt, från näsan och uppåt. Brännan beror på att jag var ute hela dagen igår och hjälpte pappa på klubben, plus att jag har vart ute hela dagen idag också! Så idag har jag gått runt och sett ut som en idiot.. Men annars har dagen vart helt perfekt! Värsta bästa vädret och jag har haft megamysigt med alla människor! Längtar väldigt mycket efter sommarn just nu.. Tur att det bara är två och en halv vecka kvar tills sommarlovet verkligen börjar på riktigt :).

Bilder från idag;

Bild 1- Anton och jag
Bild 2- Rigge, Miccan och Lillen myser i badkaret hemma hos Lillen
Bild 3- Robin och Anton i poolen

Shit vad jag hatar..


... Att det aldrig kommer bli såhär igen.

Hard work, work

Åh herregud, det blir inget långt inlägg nu inte! Jag är dötrött.. Gick upp halv 6 imorse och åkte till banan för att förbereda tävlingen som klubben skulle ha idag. Va där hela dagen och kom hem runt 17.00.. SUCK! Jobbig dag alltså! Men förbereder mig på en rolig vecka :)

Tidig morgon och kämpig dag

Hej alla! Idag gick jag, pappa och Scott upp klockan runt åtta, sen åkte vi till banan (pilbågsklubbens bana) och va där runt 9. Sen har vi gått och gjort i ordning där hela dagen, för i morgon är det tävling där! Och jag ska hjälpa till, känner mig så duktig så! Det slet iallafall på krafterna att gå ut i skogen och jobba!
När vi kom hem så tog jag en lång dusch, så lång att varmvattnet tog slut. Så pappa fick sig en kylchock! Nerå, han klarade sig.. (a).
Om typ en timme så ska jag åka till Stenhamra, hoppas på att få träffa Fredrik idag eftersom man fick rådissen igår när han åkte på race istället för att träffa mig.. För övrigt igår så gjorde vi absolut ingenting. Eller jo, visst.. Vi satt nere på gårn och snackade skit och kollade på TV. Helt okej kväll.. NEJ! Aldrig, verkligen inte okej. Inte okej för en fredag iallafall.. Hoppas på lite mer drag idag. Fast det är klart. Vad kan man förvänta sig av Stenhamra?


Sovaren

Rolig som jag är så somnade jag i fotöljen runt 13.00 och vaknade nyss.. Tror jag har lite feber också. Men jag ska ta en ipren och sen göra mig i ordning, för vad vet jag inte.. Det blir förhoppningsvis ingen utekväll idag eftersom att det är pissväder! Men men, vi får väl se vad som händer..


Rise N' Shine

Godmorgon!
Vaknade klockan 9, TYPISKT! Tänkte att "Det här är inte sant, jag får inte vakna nu!" men jo du.. Gud är inte på min sida idag, men djävulen verkar vara vaken och på hugget -.-
Hur som helst, satte på filmen Twilight och då vaknade gud upp! Shit vilken bra film, eller nej kanske inte bra.. Men fin! Söt! Hur gullig som helst, man bara längtar efter ett förhållande när man ser den. Tipsar filmen till alla!
Annars har jag inte gjort något mer idag.. Jag har ätit frukost, men sen har jag bara suttit framför datorn, pratat lite med Miccan i telefon och så har jag hostat och vart snorig!


FOTO MITT I NATTEN!


Ja, jag är skitcool.

No sleepingtime for Emelie!

Okej, jag trodde jag skulle sova. Sen smsade Fredrik mig och höll mig vaken, och nu är jag vaken och pratar med mannen på MSN istället för att ligga i min underbart sköna säng (som jag för tillfället måste klättra upp i med hjälp av en stol). Förstå vilka drömmar jag hade kunnat haft nu! Men istället så sitter jag och kippar efter andan mellan mina host-attacker. Herregud, ge mig hostmedicin!
Sitter och planerar inför imorn.. Det är pappas helg och jag ska till pappa imorn, det får nog bli på kvällen, efter Stenhamra. Sen på söndag så ska jag hjälpa han på klubben, sen snackade han om att han skulle cykla hem och jag skulle åka inlines. Det skulle vart jättemysigt, men vi får se hur det blir med det.
Skriver senare antagligen.. För nu håller Fredrik mig vaken. Kanske är dags för en till hämdbild, vad tycker ni?

Godnatt

Kvällen slutade med Stenhamra.. Vi gjorde inte så mycket, kollade på när BOYSEN spelade fotboll, mycket roande. Är extremt förkyld nu iallafall! Rösten har blivit hes och jag är snorigast i världen.
Men jag tänkte bara logga in och skriva godnatt till er!

Den här bilden är tagen för ca 2 minuter sen. Godnatt!


Helvetesnätter!

Sorry BOYS! Men det vart inga bilder igår :/.. Tråkigt va? Men vi hade en jätterolig och mysig kväll!
Natten som varit däremot.. Helvete vilken jobbig natt! Jag har haft huvudvärk och vart så snorig att jag inte kunnat andas genom näsan! Gick upp vid två-tiden typ och tog ipren och somnade om sen och sov till halv elva.
När jag vaknade så gick jag ner och åt frukost, otroligt gott. Och nu har jag planerat att vara med Miccan så fort hon kommer hem från IKEA, sen mot kvällen har jag inga planer alls.

Ingen alkohol för mig inte

Hej gottfolk! Sitter hemma hos Miccan nu och väntar på att hon ska duscha klart, sen ska vi laga mat och åka till Stenhamra för grillning och träffa människor! Kan det bli bättre va? Nej, tror inte det. Hoppas på mycket skratt och många snygga festbilder.. Men själv förblir man nykter! Är nöjd med det valet. Kan bli roliga bilder för det, ellerhur? :)
Ha en trevlig kväll!

Mycket rullskridskor och mycket, mycket skratt!

Har åkt mycket mycket inlines idag! Det här kan bli en rolig sommar med mycket skador och fall pladask på marken! Men hörrni, det gör inte ont att ramla.. Det gör bara ont att slå i marken!

Jag var i skolan hela långa dagen, sen åkte jag hem en snabbis och bytte om, tog bussen med Miccan till Stenhamra och hade trevligt med massor med folk. Dagen slutade med att jag, Miccan, Carro och Lotta vek oss av skratt vid fotbollsplanen vid Uppgård.. Ingen av oss kommer faktiskt ihåg vad vi skrattade åt. Men någonting vad FANTASTISKT roligt.. Hoppas på en rolig sommar med er tre! Mina favoriter :).

Nu har jag plattat min hunds öronhår!


Jag tycker det är mycket finare platt än lockigt/krusigt.. Vad tycker ni?


Sorry för dålig uppdatering!

Ja, det är lite dålig uppdatering... Men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Igår vaknade jag upp hos Fredrik, sen kom Miccan och Lillen dit, så åkte jag och Miccan hem. Idag har jag vart i skolan och efter det åkte jag hem och hjälpte mamma med maten, sen åt jag och somnade i den där j*vla fotöljen.. Jag har somnat där hur många gånger som helst. I LOVE IT! Men jag får inte sova på dagarna, för då kan jag inte somna på kvällarna.. Och det är inte bra! Nu vill jag åka ut och åka inlines men har ingen att gå ut med... Varken mamma eller Robban orkar och Amanda är inte hemma.. :'/ Buhu! Får kanske ge mig ut på eget äventyr! :o Helt otroligt ju.. Jag vågar nog inte.

Hemma från dansuppvisning

Kom nyss hem från dansuppvisningen, var där och kollade för Lottas, Carros, Melanies och Erikas skull, och ni var jätteduktiga tjejer! Jag saknar att dansa faktiskt.. Synd att min rygg ska kämpa emot min vilja bara. Det som var mindre roligt var att "damer" på 40+ dansade och pattarna flög ut och hade sig. Vet inte riktigt.. Med tanke på att det var småbarn där så kanske man räknar det där som "liveporr".. Hm.. Finns det något som heter så?

Nu ska jag lyssna på musik och vänta på att bli trött så jag kan sova en stund. För i eftermiddag ska jag försöka vara ute lite längre, och kanske sova i Stenhamra också.. Vem vet.


Dagens outfit - Även fast man är nyopererad så kan man ju anstränga sig lite..
Vit sjukhusdesignad sportbh
Svart långt GinaTricot linne
Svart T-shirt
Svarta leggins

Make up hos Mika!

 (Vi lekte lite bara, men erkänn tufft?)
(Kanske ha den här sminkningen till balen, eller?)

En kämpig natt och en tidig morgon

För alla som undrar, jag har vaknat vad tredje timme inatt och haft megaont. Klockan 1, alltså första gången jag vaknade, gick jag upp och tog 2 alvedon men dom hjälpte inte.. :/, sen vaknade jag klockan 4 och hade jätteont igen. Klockan 7 imorse gick jag upp, för jag vaknade av att Amanda kom in och frågade om hon fick låna kläder av mig. Så jag gick upp och kollade på Sex and the city movie.

Detaljer om gårdagen

Som sagt så kom vi in till Karolinska klockan 07.00 igår morse, då fick vi vänta i väntrummet och jag somnade på en soffa där inne tills en sjuksköterska kom och tog hand om mig och mamma, sjuksköterskan fixade en säng som jag kunde ligga i tills operationen. När jag lagt mig i sängen med dom otroligt lyxdesignade sjukhuskläderna så somnade jag om direkt och vaknade inte först sjuksköterskorna kom tillbaka och gav mig alvedon och dropp. Då blev jag uppkörd till uppvakningsrummet och låg där i ca 20 minuter innan jag fick åka in på operation. Inne i operations-salen så blev jag nedsövd och det var helt underbart! I <3 NARKOS! Men hur som helst så vaknade jag upp en timme senare, när operationen var klar, och då var jag lite groggy.. När jag piggnat till lite så blev jag nedkörd till rummet jag fick ligga i från början. Då somnade jag om igen sen vaknade jag och åkte hem runt 15.00

Det var ungefär så gårdagen såg ut, om ni undrar något så är det bara att fråga.


Operationsdagen

Hej alla, kommer nog vara inaktiv tills imorn iallafall.. Opererade mig idag ju, allt gick jättebra men nu har jag jätteont och sover mest. Efter operationen vaknade jag upp och var lite groggy.. Hade tydligen vart så rolig att jag fått både mamma och hela avdelningspersonalen att skratta så dom vek sig. Jag hade fått upp andra läkare till uppvakningen så att dom kunde köra ner mig till mitt rum.. Eller nja, mitt och mitt.. Det låt 2 andra där också. Sen var det 3 stycken som också skulle va där med sängarna va tomma eller så var dom på operation., dom skulle iallafall köra ner mig dit så jag kunde sova. Hur som helst, vi var där klockan 07.00 imorse och fick åka hem 14.30.. Förklarar med detaljerat senare när jag piggare eller imorgon.

Snabbt inlägg

Det gick jättebra på inskrivningen idag, direkt efter så åkte jag till Mika och vi gjorde 3 olika sminkningar på mig.. Mika skulle lägga upp bilderna imorn antagligen. Jag lägger upp dom så fort jag har fått dom :) Måste gå nu. Har precis duschat och fryser snart igen.. Men om ni har några frågor så är det bara att ställa dom!
PUSS&KRAM


Snart bär det av till sjukhuset

Hej bloggen!
Nu bär det snart av till sjukhuset för inskrivning till operationen imorn. För er som inte vet, jag ska ta bort ett födelsemärke. Iallafall.. Efter sjukhuset så åker jag hem till Mika och blir provsminkad inför balen! :) Tack älskade Mika som hjälper mig och Ichbell! Får se om jag hinner blogga ikväll eller på dagen idag, annars bloggar jag imorn innan jag åker in.

Båt är mysigast!

Hej hopp alla läsare :)
Dagen va toppen, efter skolan så åkte jag hem. Sen åkte jag och Miccan till Stenhamra och åkte båt med Skinnet, Lillen och Fredrik. Åh, båt är så mysigt! :) Hoppas verkligen på mycket båt i sommar!
Efter Stenhamra så åkte jag hem och planerade för imorn, det visar sig nu att jag ska åka till Mika och bli provsminkad till balen, och hon skulle försöka sig på lite frisyrer också.. Lycka till syster! Nu ska jag lyssna på musik, sen sova tror jag.

Sanningen om mig nr.2 ;
Jag trivs bättre att umgås med killar än tjejer, därav mitt umgänge ;o

I skolan

Just nu sitter jag i skolans bibliotek och har engelska, men eftersom min lärare har muntliga nationella med några andra i klassen så är jag och några andra elever ensamma här.. Muntliga nationella för min del gick faktiskt bra. 
Efter skolan blir det nog att åka hem, kanske ska höra med Miccan om vi ska hitta på något.
Imorn ska jag skriva in mig på Karolinska sjukhuset för operation och är därför ledig från skolan (TOPPEN!)

En sanning om dagen är bra för magen!

Medans jag stod och tvättade av mig sminket och märkte att jag va megatörstig så kom jag och tänka på att ni läsare kanske vill höra lite sanningar om mig? Och ja, det vill ni. Och eftersom att jag inte tror på någon "frågestund" (för jag har för få läsare, haha) så blir det några sanningar om dagen kanske, det blir endast en sanning om dagen! Och om ni undrar något så svarar jag såklart.. Men iallafall; här kommer sanningen om Emelie Hillerstéen nr1

Jag har (förvånadsvärt) inte fått mina stora läppar från min mamma, utan från pappa (som jag för övrigt anar har negernerver i sig)

HÄMD!

Ja, det här är ett inlägg för en hämd på Fredrik som säger elaka saker hela tiden och som inte är värd annat.
DET HÄR ÄR EN BILD PÅ FREDRIK NÄR HAN PRECIS HAR VAKNAT!


Varför är det inte som det va då..?

Vi åkte buss tillsammans idag,
vi lyssnade på "Fuck off and die" och vi åkte över bron och jag sa
"Min pappa har krockat på den här bron, men han dog inte"
och så pekade jag på den lilla pucklan som hade blivit i staketet.
Du skrattade.
Du vet att han krockade där, och du vet att han överlevde.
För jag säger det varje gång vi åker förbi där.



Shit vad jag saknar våran vänskap! Önskar att allt va som då. Saknar verkligen allt.. Varför är det inte som det va då?

Tack storasyster!

Juste, tack snälla Mika för designen. Den är megafin! Älskar den.
Saknar dig galet storasyster, vi ses snart.. Visst va?


Muntliga nationella och en död fluga

Nu drar jag igång igen, mår mycket bättre så jag kan lika gärna börja uppdatera lite om mitt liv!
Hur som helst, som ni såg på bilderna så har jag vart ute med båten en hel del och vart helt nykter (+nikotinfri). Jag opereras faktiskt på torsdag.. Nervositeten börjar ta över min dag och jag blir mer okoncentrerad än förut. Men måste säga att jag lyckades bra på muntliga nationella i matte imorse.
(Onyttig information om idag) 
Efter matten så gick jag upp med Anton, Markus och min mattelärare (Pia) och åt, det låg en död fluga i min mat.. BUHU! :'( Fick 2 glassar så nu är det jag någolunda kvitt med mat-tanterna.


Mejx @designknåp

Har suttit och knepat ihop en design åt my dear sister Emelie.. Som ni ser är den ju ganska mycket åt det gröna hållet. ;)
Hoppas hon blir glad när hon kikar in.

(Syns bäst i Firefox annars kan färgerna variera en aning!)

För att kika in på min blogg kan ni ju klicka er in via bilden nedan

(SMYGREKLAM)

LOVE/ MEJX 

Det här har jag sysslat med på sistone..

Tänkte lägga in lite collage som jag har gjort, det är ett collage från valborg, och 2 från senaste dagarna..









Ny ofrivillig frisyr.. (Det korta håret + färgen)


RSS 2.0