Suck och stön

Okej, jag funderar ärligt på att stänga ner bloggen och göra en ny. Eller börja om helt och hållet på den här, men vill ju inte att alla gamla fina inlägg ska försvinna :(.. Ska prata med Eskil och kolla om han kan göra en ny design till mig. Hör av mig när jag vet hur det blir! :)

Hehe..

Det var visst en sån jag tänkte köpa! Exakt :p Haha.. Aja, den är c00l iallafall :)


- Jag betalade 4 495:- för den på Siba :)

NY DATOR!!!!

Yes, jag har gjort det. Jag har verkligen köpt en ny dator, dock inte en sån jag hade bestämt mig för att köpa, utan en snyggare! Visar bild någon dag.. Nu ska jag gå ut och möta Miccan :)

Ny dator?

Nu är det dags, den datorn jag har nu är helt slut.. Gamla, kära, älskade dator! Så utsliten den har blivit efter 3 år. Synd, I liked it! Men men, en ny dator ska inköpas för min lön som kommer imorgon. Datorn kostar en hel del, typ halva min lön. Men jag måste verkligen, den här datorn som jag har nu pallar inte mer.. End of story.

 - Här är den datorn jag ska köpa..

Träningen är inte kul idag..

Sitter just nu i min sköna soffa, men det är lite dålig stämning här så jag funderar på att dra.. Hehe. Ska åka och träna snart också, bodyattack är det idag. Det är inte kul.. Bara jobbigt, mår så dåligt när jag är där. Men jag måste måste måste träna nu innan vi åka till Tunisien! Måste ju vara fit for fight! Hoppas på att hinna bli det innan den 12 september. Tränar typ 3/4 gånger i veckan nu.. Ska nog köra lite bodypump också. Hm, aja. I veckan kanske jag ska köpa en ny dator, då blir det nog en ny blogg också. KANSKE KANSKE. Vi får se!

ÄNTLIGEN LEDIG

Har jobbat hela helgen, fredag kväll, lördag kväll och idag på morgonen+dagen. Skönt att vara ledig! Eller nej juste, har ju skolan också. Suuuuck! Jaja, cashen rullar ju in iallafall ;). Ska börja uppdatera bättre! Så småning om.

PS. Om du läser det här mormor, så ring mig :). Älskar dig!

Blä

Jag är jättesjuk. Det är inte kul. Hejdå

BILDBOMB!!!


För er som inte visste..

Så har jag klippt av mig typ allt mitt hår! Modigt visst va?


Uppdatering bara

Godmorgon, sitter ensam vaken i min lägenhet. Tråkigt som fan.. Har skaffat lite socialitet med hjälp av msn messenger. Känns lite bättre.. Idag är det skitväder, så det blir väl att sitta inne idag då. Om inte någon hör av sig och har en kanon-idé, vilket inte lär hända.. 

Ska fortsätta vara social och vänta på att lillasyster ska vakna. Ha det bäst, puss!  

RSS 2.0