THE END? Neeera!

Jag är mycket ledsen över att behöva meddela mina läsare att jag har inte tagit några bilder som jag kan lägga upp i bloggen just nu.. Men jag jobbar på det ;o. Från igår har jag mått ganska dåligt.. Har inte så stor lust att blogga nu, men jag kommer tillbaka så fort jag har ork igen. SORRY ALLA!

"Det är synd att en sån här sak ska behöva hända för att man ska kunna se vilka man verkligen har.."

Gårdagen

Hejhopp allesammans!
Vaknade för inte så länge sen, ska snart ta en promenad med hundarna! Tänkte berätta lite om igår..
Jag åkte in till stan med mamma och Amanda, när vi kom in dit så började vi först med att kolla balklänning åt mig, jag var ju 110% säker på att jag skulle ha den blåa haltinäck-klänningen, ellerhur? Men gissa vad! Jag ångrade mig, så vi gick ner mot gamla stan och jag hittade en annan klänning som jag gillade mycket, mycket mer! Jag tänker inte lägga upp bild på den, det kommer få bli en överaskning till balen! Och det är mest för att jag vill inte att Anton (min balpartner) ska få veta hur den ser ut :). Jag köpte ett par sommarskor också, och det behövdes!


Här är lite bilder från igår;
1&4 - Två klänningar som jag testade, men köpte ingen av dom
2 - Skorna jag köpte
3 - Min lillasyster, Amanda, inne på Taco Bar precis innan vi började äta. Söt bild, visst va?

Trött dag med lite fotboll i sig

Hejsan alla! Förlåt för dålig uppdatering, men jag förklarade ju läget, visst va? Att jag skulle vara hos Adam hela kvällen igår, jag sov där också.. Därav ingen uppdatering imorse eller senare på kvällen igår. Hur som helst, vi hade en mysig kväll med Ida igår, vi kollade på film och sen gick vi ut en stund!
Idag efter skolan så åkte jag hem och bytte om lite fort, hade tänkt att vila lite.. Men då kom jag på att "somnar jag nu, så kommer jag aldrig somna ikväll.." så jag gav mig av till Stenhamra så fort som möjligt innan jag skulle hinna fastna framför TV'n eller något :p. I Stenhamra så träffade jag massor med människor, och vi kollade på när dom spelade fotboll. Mysig vårdag iallafall!
Och imorn ska jag till stan :D, sen efter det så ska jag till pappa. Får se hur det blir med uppdateringen i helgen. PUSSHEJ iallafall

Shopping på fredag!

På fredag har mamma lovat mig att hon, jag och Amanda ska in till stan och handla skor, plus att hon har lovat att köpa balklänningen till mig då! Så den här skönheten (bilden) är min på fredag! Vad tycker ni? Passar den eller har ni något annat förslag?

Ledig dag idag, upptagen dag i morgon

Hej gott folk, idag har jag vart i skolan och efter det var jag med Pilla och Miccan. Nu har jag precis kommit hem och sitter och funderar på operationen som jag ska göra den 14 maj.. Sista rycket nu, ett födelsemärke kvar sen är jag klar. Det blir en ofarlig dagsoperation så jag är inte så orolig.. Än.
Hur som helst.. Imorn ska vi på teater med skolan, vi ska se "Mind the gap", det ska bli kul. Efter teatern så åker jag och Pilla till stan och väntar på att hennes kusin Michaela ska sluta jobba sen ska vi åka hem till henne och fixa våra naglar. Hon fixar mina naglar också.. GRATIS! :D, Tack snälla du! Sen om jag gillar det så ska jag ha det till balen, men då måste jag betala 100 kr för det, men det kommer det nog vara värt :). Efter det så ska jag åka hem till Adam (mitt ex) och hjälpa han att vara barnvakt åt Ida, ska också bli mysigt, för det var länge sen jag träffade både honom och Ida. Och på kvällen kommer Catrine hem också, ska bli kul att träffa henne också.. Det var länge sen! Saknar den familjen faktiskt :/.. Så jag kommer inte skriva blogg imorn kväll. Men om ni undrar någonting imorn så kan ni skriva i det här inlägget vad ni undrar! Nu ska jag äta en kaka, sen blir det nog sova. PUSSHEJ!

HAMMARBY!

Forza Bajen
3-1 mot Djurgården, HEJDÅ!


Skolan, sen stan

- Hej Emelie, och välkommen hem!
- Tackar, tackar..


Idag har jag vart i skolan, sen åkte jag och Miccan till stan för att leta praoplats och hon skulle köpa en väska, vi hittade ingen praoplats såklart.. Eller rättare sagt, ingen butik som vi gick in på tog emot praoelever eller så var vecka 19-20 upptagna med andra som skulle praoa där -.-, TYPISKT! Jaja.. Inte värsta grejen!
Nu ska jag äta, sen ska jag plugga till musikprovet. Skriver kanske senare!


Mys-outfit


Snabb och kort helguppdatering

Haha, fick en "hotkommentar" av min lillasyster, inte direkt.. Men iallafall, hon ville att jag skulle uppdatera, så vad gör man inte för syster?
Igår var jag på middag hemma hos Nisse, mysigt att träffa den släkten. Vi åt och hade kul med omoget prat, haha.. Tänker inte gå in på detaljer! Efter att vi hade ätit klart så åkte jag till Stenhamra och träffade Miccan och Fredrik och några, det var så kallt ute så jag, Miccan, Fredde, Anton och Amer gick hem till Miccan och kollade på film istället. Sen somnade jag i Miccans soffa, GALET SKÖN SOFFA!
Idag vaknade jag och låg i soffan ungefär hela dagen, sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Har inte kul, men försöker underhålla mig själv med msn och youtube! Någon som har förslag på vad man kan göra när man har tråkigt? Har faktiskt ritat också, lägger upp bilden där nere!


(Klicka för att se bilden större) Vad tycker ni? Strunta i texten, jag skrev fult men bilden då?

Outfit


Ska jag börja ladda upp bilder på mina outfits igen eller ska jag strunta i det? KOMENTERA!


Nästa: Sjukhuset

Okej mina vänner, nu bär det snart av till sjukuset för att kolla om några fler födelsemärken ska bort. Uppdaterar kanske senare eller imorn, för nu är det helg och då kan man inte tid för datorn! ;) Eller.. Man ska inte ha det iallafall. Men ni kommer få veta ifall något "helt otroligt" händer, jag lovar.

Mysig dag :)

Jag behövde ingen hjälp med förslag på vad jag kunde göra efter skolan! (Fast jag fick ju inga iallafall, haha) Miccan haffade mig och fick ut mig i solen med Anton, Jonas och Lillen. Vi har åkt moppe och vart vid stenbrottet idag, mycket mysig dag. Runt sju-halv åtta så åkte vi hem till Lillen och var där tills jag skulle ta bussen hem klockan tio i tio.
Gud vad jag saknar dig Siba, kom hem nu! BEHÖVER DIG JU.
Här kommer ett collage från idag;

I skolan

Sitter i skolan och har ES nu, ska skriva ut en engelsk artike, tråkigt tråkigt. Någon som har förslag på vad jag kan göra idag efter skolan? PUUUUUSSSHEJ!

Too normal for me

Helt okej dag.. Gjorde inget speciellt.. Var i skolan sen åkte jag, Miccan och Pilla till stan för att hitta praopats åt Miccan. Hejdå! Haha.. Var iallafall ingen butik som ville ha praoelev. Tråkigt för Miccan! Någon som har tips på praoplats?
Efter stan så åkte jag och Miccan till Stenhamra och sen gick vi till gårn, tråkigt jag vet. Stenhamra är inte direkt en nöjesplats.. Träffade Natha idag också. ROLIGT ROLIGT!

Ovanligt normal dag iallafall.. Inte okej! Jag vill ha action i min vardag, haha!


Ny header

Okej alla, vad tycker ni om min nya header? KOMENTERA NU!? Vilken var snyggast? Den här eller den gamla?


Inte okej

Så här såg mitt hår ut innan jag gick in i duchen.. Inte okej!
(Klicka på bilden för att se den större)

Min frilla dör

Gårdagen var toppen! Jag gjorde ett arbete om Rastafari sen åkte jag till Miccan och vi var med Lillen och Fredrik till klockan halv 9. Då gick vi hem till Fredde och kollade på "Skicka vidare", den gick på kanal 9 klockan 21.00! Galet bra, skulle vilja ha den. Jag ska nog köpa den. Efter att vi hade sett filmen så gick jag och Miccan hem och la oss, somnade nästan direkt. Och idag har jag bara vart i skolan, det gick fort.. Slapp SO-lektionen så jag kunde gå tidigare från skolan.

Nu har jag precis vart och duchat och satt i inpackning som jag tänkte låta sitta i tills ikväll.. Hoppas, hoppas håret reparerar sig lite så jag slipper klippa av allt.. Sist jag klippte så sa jag till frisören "Ta det slitna". Hejdå! 30 cm. VI HÖRS! Fan, vad ledsen jag var då.. Mitt långa hår som jag hade sparat.. Men men! Nu är det iallafall slitet igen, eller rättaresagt, det har vart slitet hela tiden, bara det att om dom hade klippt mer så hade jag inte ens kunnat sätta upp håret i toffs, så det var ju ingen idé. Men nu ska jag snart klippa mig igen iallafall. Kanske slinga blond och göra rastaflätor också.. Får se hur det blir. Har lite ångest faktiskt.. Antingen så låter jag det va som det är nu, eller så gör jag rastaflätor eller så sätter jag i dreads igen, vad tycker ni?

Dålig dag..?

Jag måste ju vara en usel bloggare, uppdaterar aldrig. Men jag har en bortfärklaring, jag har lov! Och på lovet är det faktiskt inte meningen att man ska sitta inne vid datorn utan att man ska vara ute i solen, och det är precis det jag har vart.

Jag vaknade precis, och nu ska jag göra mig i ordning sen förflytta mig hem till Miccan och se vad dagen har att bjuda på. Ser mulet ut idag :( Inte okej! Hoppas vi lyckas få en mysig sista dag på lovet iallafall.

Dagen efter en lååååång natt

Var inne på akuten i natt, jag och mamma skulle utesluta att jag hade hjärnhinneinflamation, och allihopa det är lugnt! Jag är frisk som en nötkärna.. Iallafall från hjärnhinneinflamation, men jag har ont i halsen och har tydligen fått någon halsinfektion :(. Vill inte bli sjuk igen! Men när vi satt inne i vänterummet så kommer det in en tjej med sina två föräldrar och tjejen har bara morgonrock på sig, hon var väl ungefär lika gammal som mig, och direkt när hon kommer in så skriker hon "Hjälp mig någon! Snälla hjälp mig, pappa få hit någon fort!" så jävla hemskt alltså! Sen när dom tog in henne till en sal så hörde man hur hon skrek "AAAAJ, AAAJ, ge mig morfin!" Hon hade iallafall fått brännskador över hela kroppen.. Ucsh och fy! Tack och lov att det inte var jag. Jag och mamma kom hem runt 2 och då somnade jag direkt, idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt för att förhoppningsvis piggna till lite till imorn så kanske man kan umgås lite med folket igen.

Ses efter lovet Hubbe!

Hej, kom precis hem från Miccan efter att ha vart där i några dagar. Kommer nog inte bli så mycket bloggande på lovet.. Men efter lovet så börjar jag igen. PUSSHEJ!

22.3 grader? :o

Vaknade imorse och Robban körde mig nästan direkt till Skå, så mötte jag Miccan där sen gick vi till Stenhamra :). När vi kom hem till Miccan så åt vi, sen solade vi lite på hennes balkong, sen gick vi till konsum och köpte glass, efter det så vilade vi och sen åkte jag hem och åt. Vi grillade idag! Asgott, Robban är ju mästerkock, haha.
Gissa vad? Imorse innan jag åkte hemifrån så var det 22.3 grader ute i solen! Och det hade tydligen vart varmare medans jag var hos Miccan! Helt otroligt, det känns så jävla skönt att sommarn är påväg! Förhoppningsvis kommer sommarn snabbare efter lovet :).


Bild från våran grillning idag!

Hejdoooo!

Nej hörrni, det blir nog att göra sig i ordning och fortsätta läsa på min bok som jag har lånat av min syster Amanda :). Riktigt bra bok! Kan skriva mer om den senare.. Om ni vill. Är faktiskt riktigt sliten efter dagen, ska bli så skönt med lov så man kan sova ut lite. Men jag tycker fortfarande att det är skönt att jag och Miccan verkligen har tagit tag i att börjat gå. Känner mig riktigt bra!
Iallafall, om ni vill något så finns jag på telefonen! Ni som inte har mitt nummer behöver inte fråga om det heller, för om ni inte redan har det så är det inte meningen att ni ska ha det heller ;) Pusshej!

PÅSKLOV!

Idag fick vi påsklov, och jag är så glad för det! Behövs verkligen nu sista rycket innan skolan slutar.

Efter skolan idag så gick jag, Miccan och Pilla till Skå sen tog vi bussen tillbaka och gick ner till badet och var med massor av folk där nere. Senare mot kvällen så gick vi till gårn, sen åkte jag hem med tio i elva bussen.
Får se hur mycket bloggande det blir på lovet, ska försöka blogga så mycket som möjligt.

Collage från idag, till höger; en livboj som vi hängde i trädet men fixade tillbaka sen igen, så det är ingen vandalism!
Till vänster; Rigge, Miccan och Pilla

Tårar & vänskap

Åh herregud, jag började gråta när jag läste det, jag brukar inte gråta för texter och sånt.. Men nu gjore jag det. Och egentligen är det inte ens sorligt, bara fint skrivet!
Jag älskar dig Lotta, och jag gör vad som behövs för att få det här att funka som det ska igen.
 Jag vill ha våran vänskap tillbaka nu!

(För er som vill så kan ni läsa texten på lottag.blogg.se, rubriken är "våran historia")

BAAAAAAAAAADA

Nu är jag redo för ett galet långt och skönt bad, pusshej sålänge!

Badförberedelser

Korrekt!

Helt underbart! Gissa vad ...?

JAG FICK REDA PÅ IDAG ATT JAG FICK VG PÅ ENGELSKA NATIONELLA I HÖR OCH LÄS-FÖRSTÅELSE!
Säg grattis, jag är så stolt över mig själv. Och det sa min engelskalärare att han också va :)
Tacka gud för idag.

Jag och Miccan motionerar

Det blev ingen manikyr igår, orkade aldrig. Men jag försökte idag på håltimmen, det gick först bra. Sen smetade allt ut sig igen -.- Gav upp direkt!
Efter skolan så gick jag och Miccan till Skå, det var skönt att gå i solen :). Från Skå tog jag en buss hem och åt nachotallrik med familjen+Esther. Mycket trevligt! Förutom att alla gick från bordet så jag fick sitta själv sista minutrarna..

Till mormor;
Om du vill betala tröjan så får du gärna göra det! Förstår om du inte vill betala kakorna, men om du vill kan du få köpa en kakburk och bidra med lite pengar! :). Puss, saknar dig

Vilken toppendag!

Hörrni, det kan ju inte bli bättre? Idag var värsta vårdagen ju! Allt har vart bra med den här dagen, allt förutom en sak.. Jag var tvungen att ge bort pengar :'( först så var jag tvungen att betala en skoltröja (400 kr) sen skulle jag betala kakor och kolor som jag sen ska sälja för att få pengar till Polen (350 kr). Så jag har 150 kr kvar av min månadspeng.. Haha, inte bra alls ju!
Men dom bra sakerna var ju dels det bra vädret, ellerhur? Shit, det har vart fett skönt idag ju, värsta vårvädret. Jag, Robin Eriksson och Miccan satt ute jättelänge, sen kom Rikard också. Helt underbart! Det var så mysigt att bara kunna sitta ute och värma sig i solen!
Efter skolan så åkte jag och Miccan till stan och träffade Miccans kompis och sen träffade vi Jossan också, sen åkte vi hem. Och nu ska jag vara hemma själv hela kvällen för Amanda ska på träning och mamma och Robban är på opera och kommer inte hem först ikväll.. Tråkigt att va själv ju, någon som vill komma och joina mig? (a)
Jag funderar på att försöka med manikyren ikväll igen, men vi får se..


Bild från idag.
Första bilden: Miccan
Andra bilden: Rigge och Miccan
Tredje bilden: Jag och lite av Robin
Fjärde bilden: Robin på taket
Femte bilden: Rigge

RSS 2.0