25 mars

Jag skiter it. Börjar blogga igen när jag lyckats fixa en design! Puss

23 mars


Livet är vad du gör det till..


Nickelback - Photograph



Look at this photograph Every time I do it makes me laugh How did our eyes get so red? And what the hell is on Joey's head? This is where I grew up I think the present owner fixed it up I never knew we ever went without The second floor is hard for sneakin' out This is where I went to school Most of the time had better things to do Criminal record says I broke in twice I must've done it half a dozen times I wonder if it's too late Should I go back and try to graduate Life's better now than it was back then If I was them, I wouldn't let me in Every memory of looking out the back door I had the photo album spread out on my bedroom floor It's hard to say It's time to say it Goodbye, Goodbye Every memory of walking out the front door I found the photo of the friend that I was looking for It's hard to say It's time to say it Goodbye, Goodbye Remember the old arcade Blew every dollar that we ever made The cops hated us hangin' out They say somebody went and burned it down We used to listen to the radio And sing along with every song we'd know We said someday we'd find out how it feels To sing to more than just the steering wheel Kim's the first girl I kissed I was so nervous that I nearly missed She's had a couple of kids since then I haven't seen her since God knows when Every memory of looking out the back door I had the photo album spread out on my bedroom floor It's hard to say It's time to say it Goodbye, Goodbye I miss that town I miss their faces You can't erase You can't replace it I miss it now I can't believe it So hard to stay Too hard to leave it If I could relive those days I know the one thing that would never change Look at this photograph Every time I do it makes me laugh Every time I do it makes me

23 mars

Jaha, godmorgon då!
Allt bra? Förstod det.. Tisdag och dåligt väder. Kan ju inte bli bättre, ellerhur? Hur som helst, idag är tydligen dommerdagen för mig enligt facebook och det känns ju jättetråkigt. Men om jag nu dör idag, så kan väl någon stämma facebook för att ha rätt på sina dumma tester? Går det tror ni.. Hm, I don't know.

- Fyfan vad tråkigt :(


22 mars

Jag ska absolut komma igång med bloggen igen.. Men inte idag. Det är för sent. Imorn kanske! Ska jobba imorn, så det får bli på kvällen isåfall, men vad gör det?

Vad har annars hänt i helgen? Nej inget speciellt, var på bio med Eskil i söndags. Sutter Island vart det.. Obehaglig film, eller medans man kollade på den var det ingen fara. Men när man gick ifrån bio-salongen så började man tänka om man själv kanske var lite psykiskt störd.. Näej. Tipsar filmen ifall man gillar psyk-filmer. Men den var bra! Faktiskt.. Yeye. Hörs imorn!

- Från Shutter Island

21 mars

Okej jag vet inte, Pilla fixade värsta snygga designen till mig. Men den verkar inte ha funkat :(..
Hur som helst, jag är med i en tävling på Pillas blogg, så gå in och rösta på min blogg så jag blir veckans blogg :).
PUSS!

19 mars

Sorry assow! (;

Har bara jobbat dom 2 senaste dagarna, så har inte känt att uppdatering har behövts.. Är ledig i helgen, ska försöka hitta på något kul då. Vi får se, är ju faktiskt pigg nu första helgen på länge!

17 mars

Jag och älskligen firar våran 4-månaders-dag idag :). Mys, jag älskar dig baby ♥
Vi ska gå och lägga oss nu, så jag bloggar mer imorn. Puss

16 mars

Har precis vart ute och gått med Miccan i ca 1 timme :). Nu har jag kommit hem och kollar på "Dating in the dark" med Amanda.. Tokigt program!

Grattis Carro <3


Grattis på födelsedagen stumpaaaaaaaaan! ♥


16 mars

Jag och Miccan har vart och mött Sassa vid hennes skola idag, sen tog vi en fika på Espresso house. Mycket mysigt :). Har vart sånt jävla vår-väder idag om man bara bortser från all dum jä*la snö som ligger överallt.. Typiskt!

- Satto på Espresso house
- Jag på Espresso house
? - Det fanns en bild på Miccan också, men NÅGON verkar ha tagit bort den.. Miccan *host*

16 mars

Godmorgon! Yes, jag är hemma hos mormor och morfar.. Fast mormor jobbar så hon är inte här. Jag är däremot ledig idag :). Skönt! Men imorn är det back on track. Idag ska jag åka med Miccan till Sassas skola och möta henne, sen ska vi fika. Very nice.

Måste bara få rå-dissa Petra Mede's show som hade premiär igår.. Alltså va?
1. Man hörde knappt vad hon sa
2. Hon ställde bara jättekonstiga frågor till dom som var generösa nog att gästa i hennes urdåliga program
3. Hon pratar i konstigt tonläge.. Jättejobbig att lyssna på.

Nej usch! Ut med Petra.


15 mars /FEELING GREAT!

Alltså, kan inte säga annat än att jag är jätteglad att jag åkte och träffade Miccan och Amer idag. Hoppas verkligen att allt blir som det var förut! Har saknat båda 2 mer än vad jag trodde.
Hoppas alla har haft en bra dag och sover gott i natt, för det har jag haft och kommer jag göra!



15 mars

Amerbebis ska med till stan :)♥


15 mars

Nu sitter jag och väntar på att Miccan ska sluta så hon kan åka hit :). Eller rättare sagt så jag kan hoppa på bussen som hon kommer med. Vi ska in och fika :]! Umgås liksom.. Va typ 100 år sen! Känns som det (a). Men yeye, nu sätter det fart igen (y) LOVE IT! Ni har säkert läst det långa inlägget som jag skrev om hur mycket jag saknade henne (?). Myyyycket rörande.. Hehe.


 - Här är den "efterlängtade" bilden på mitt nya hår


14 mars

Bild på håret kommer nog imorn, och imorn ska jag till mormor också :). Yeeeey! Saknar min mormor och morfar! Sålänge får ni ha det bra. Ska kolla vidare på TV med Eskil, vi väntar på Wipeout (a)..

Medans ni väntar på nästa inlägg så får ni enjoy den här bilden;

 
Scott och jag

13 mars

Får slänga in en bild på håret imorn, hinner inte nu! Och jag gör det efter att jag har jobbat.. Slutar 14.00, kanske tidigare. Beror på hur jag mår.

PS. Jag tycker det var bra att Anna vann Melodifestivalen, fast jag bryr mig inte så mycket. Puss!

13 mars

Godmorgon alla! Idag är en bra dag. Idag ska jag till frisören och sen ska jag jobba :). Tumme upp att få komma tillbaka till jobbet och tumme upp för att få bort mitt gröna hår. GREAT! - Byebye green hair!

12 mars

Nu har jag vart och bokat tid hos frisören. Fick först en tid på måndag klockan 11..
Men när jag kom hem så ringde frisören till mig och berättade att hon planerat om hela schemat så jag kunde komma ner imorgon till 11.30 så jag skulle slippa gå med den här gröna färgen hela helgen. Typ världens underbaraste frisör!

- Vad tror ni? ;) 
Blond?                         Svart?                        Brunt?

12 mars

Jag gick och blev grön-hårig då.. Suck och stön. Fan, har gråtit idag för jag ser ut som jag går omkring med en moss-hög på huvudet.


 - Wäääh :'/

Jag tycker..



Jag tycker man ska ge fan i att färga håret 3 gånger på 2 dagar när ingen färg ens lyckas. PUNKT!


We are the world - for Haiti




11 mars


Förstå mitt problem, och lid med mig!


HELP ME!

?¿ Askblond vs. Brunett ?¿


11 mars

Ah.. Nej, att färga håret var nog ingen bra idé.. Gick inte så bra. Ser ut som han på Kalles Kaviar -tuben. Aja, får se vad vi gör med håret idag.. Antingen brunt eller askblond. Men tänk om vi misslyckad igen? Mitt hår blir helt förstört :(..




10 mars

What's going on? :o


9 mars

Här kommer en bild på mitt rum;

9 mars

Jag tog hundarna och gick ner till Lotta. Det var jobbigt, gick hem någon timme senare och nu ligger jag i soffan och nästan dör. Är helt utmattad! Måste nog sova en kvart.. Eller en timme (a). Just at the moment så har min mage svullnat upp och det ser ut som jag är i fjärde månaden.. Frustrerande.
Yeye, ska vila lite nu. PUSS!

- Emelie♥Mogge

9 mars

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! För alla som undrar så är jag sjukskriven, därför är jag hemma hela dagarna istället för att gå i skolan. Fast för tillfället så praktiserar jag faktiskt på ett äldreboende för dementa. Det är faktiskt jätteroligt! Man både skrattar och får tårar i ögonen. Men nu är jag som sagt sjukskriver p.g.a smärtan efter operationen.

Idag är det sol ute, ska snart försöka gå ut med hundarna!

8 mars

Vi är hundvakt åt mammas kompis hund. Hon är lite knäpp.. Men jättesnäll! Fast det verkar inte mina hundar tycka.. Haha..



8 mars

Okej, min dag;

Vaknade, vart ute med hundarna, kollar på Top Model

Japp :), jag har vart UTE idag! Och det gick ganska bra faktiskt. Men hade jätteont i magen imorse.. Tog en tablett sen gick värken över lite. Skönt!


7 mars

Kollar på Glee med Amanda och Eskil nu, ska sova soon. Godnatt ♥

7 mars

Hör och häpna gott folk! Jag vaknade precis, efter att ha sovit i fem och en halv timme inatt! True, true...
Så här va det;

Igår så hade jag jätte-tråkigt. Jag bad Eskil komma ut, han kommer hit och äter middag med mig och Amanda, sen får jag en present. GLEE-BOXEN! SÄSONG 1!

Såå.. Vem kunde inte sova på hela natten för man "råkade" dra igång serien? Jag (a)
Vem fick inte sova för att den andra inte ville vara vaken ensam? Eskil (a)
Han är så underbar, kommer med säsongs-boxar till mig så jag har någonting att göra när jag ligger hemma och tråkar här! Fast vi kollade klart på serien inatt (a) hehe.. Ska kolla om den! Skadar inte, den är så bra!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Som sagt; ett Saw-offer.

- Svullen mage, YEPYEP!
- Omplåstrad, YEPYEP!
- Omplåstrad, svar nej..
- Ihop-häftad, svar ja..

Blir det någon mage för beach-10?
Näej.. Troligen inte då. Hehe!


6 mars

Känner mig mycket bättre idag :). Är uppe och går till och med! Sitter just nu och lyssnar på Tik Tok med Kesha medans Robban håller på och sågar och har sig här utanför.. Vet inte riktigt vad han gör. Men men..

Har lite foton på såren som jag lägger upp sen, ni måste se. Haha! Jag ser ut som ett typ "Saw-offer". Ni vet, Saw-filmerna? Haha.. Ser helt ihop-häftad ut. Fast å andra sidan så är det väl det jag är -.-

 - En annan söt bild på mig och min hund Charlie. Inte tagen idag dock..

Jag läser också bloggar..

När jag loggar in på datorn så brukar jag vanligtvis gå först och främst in på min facebook, sen efter det så börjar jag läsa bloggar. Jag skriver dom inte i ordning nu, för jag har ingen speciell ordning på bloggläsandet.. Men here is my list (;


Kisses - :o Vem anande?
Fokis - Alla gillar kines-bloggar
Kenzas - AWSOME JÖ ;)
Paow & Dissie - Same same
Lotta - Chompis, uppdaterar dock inte lika mycket som "kändis-bloggarna" men yeye.
Pilla - Ännu än till chompis :), barndomsvän actually! Underhållande blogg på sistone!
Erika - En barndomsvän igen, bra smak vad gäller kläder. Kul att läsa om hennes vardag med
Karolina - Alla måste börja läsa Mikkonens blogg. Mest för att efternamnet är så läckert
Amanda & Emelie - 2 till friends liksom


5 mars

Det finns inte så mycket att göra när man ligger hemma som jag gör nu.. Förslag någon? Jag kan knappt gå, så kom inte med något kreativt som t. ex "gå ut och gå med dina hundar" eller "baka!" för det orkar jag inte. Så aktiv är jag inte än. Keep in touch

5 mars

Tjena alla, lite frånvarandra va?

Jag blev inskriven på sjukhus i måndags morse för buksmärtor, i tisdags, sent på kvällen så skulle dom göra en standard operation på mig, läkarna skulle ta bort min blindtarm. En lätt operation, dom gör små titt-hål sen drar ut skiten. När dom kom åt blindtarmen så var den helt hård, ärrig och inflamerad. Det var ju bara att sy ihop titt-hålen och skära upp mig. Operationen som skulle ta 1 timme vart 3 timmar lång. Låg kvar på sjukhuset till onsdag och sen åkte jag hem. Så dom senaste dygnen har jag bara legat hemma och sovit, tyckt synd om mig själv och försökt äta. Men känner mig piggare idag, så nu blir det nog lite mer bloggande :)

RSS 2.0