Wear a dress day

Okej, imorn är det "wear a dress day" och alla förstår vad detta betyder visst va? Alla tjejer ska ha klänning på sig. Jag ska faktiskt också ha det.. Man kan ju inte svika den dagen ju! Kom igen nu tjejer, ha klänning på er imorn! Sen imorn vill jag se på allas bloggar (tjejers bloggar, och killar om de vill vara med såklart;)) era outfits, och det ska vara klänningar. Eller åtminstone tunikor? :)


Nyinköpt

Vad har jag köpt idag? Jo.. En piercing till läppen, skitsnygg! Sen någon spray som man ska spraya på fötterna som man inte får fotsvett.. Höhö, måste man ju bara ha! Den luktar typ vanilj eller något.. Jättegott luktar den iallafall! Min är inte exakt som på bilden, min heter "Bama SILKYcomfort" och är grön, inte orange. Den köpte jag på Scorett för 65 kr. Den ska hålla hela sommaren sa hon i kassan, awesome.
PS. Tyckte det va en rolig grej bara, har ju verkligen aldrig fotsvett! *Vissel, vissel..*



Piercingen jag köpte är liksom en ring fast ändå inte.. Aja, den kostade 100 kronor på en liten affär i gamla stan.

Stressad

Jag kom nyss hem efter att visst ha vart ledig idag.. Så jag, Amanda och Mogge åkte in till stan istället! Lovar att berätta mer sen, nu är jag jättestressad. Ska äta och byta om sen träna. Så vi hörs efter träningen, pussssss!

God morgon

Chacha alla läsare.. Höhö, idag gick jag upp liiiiiite för tidigt. Men men, så är det ibland. Det skadar ju inte att ha mer tid på sig liksom. Tänkte bara meddela alla intresserade att såhär ser jag ut idag;


Linne/tunika från Gina Tricot och ett par shorts från H&M

Till dig älskling!

Jag lovar att jag ska älska dig, och jag ska försöka att bli på bättre humör.
Jag ska inte bete mig som ett as hela tiden som du säger
och jag ska försöka att vara som jag var i början av vårat förhållande.
Jag älskar dig, jag gör verkligen det.
Och det gör ont i hela mig så fort du säger "Ska vi ta paus?" eller att det här är påväg "neråt".
Det ska aldrig ta slut ju.. Vill vara med dig resten av mitt liv så som det känns nu!
Jag är bara överdrivet rädd att förlora dig, okej?
Men hur som helst. Jag älskar dig, och jag vill vara med dig.
Och jag vet att du älskar mig också. Så vi kan väl bara älska varandra och vara glada sen inget mer?



Amanda Stjernström brukar säga "Jag säger inte när, jag säger om"
Du och jag föralltid älskling! ♥


Bridget Jones dagbok

Har klickat mig in på 5an och sitter just nu och kollar på "Bridget Jones dagbok". Den är rolig, hehe.. Men det är faktiskt som Eskil säger.. Bridget, eller Renée Zellweger som hon heter på riktigt, når verkligen en ny nivå på fulhet. Kan man säga så? Är fulhet ett ord..? Hm, tror inte det. Men ni förstår vad jag menar. Hon är väldigt, väldigt, VÄLDIGT ful. Men fantastiskt rolig! Ska fortsätta kolla nu.


Favoritmaten till middag

Nu har jag precis ätit, så nu är jag alltså propp-mätt! Kebabrulle vart det. Så jä*la gott. Jag tror det är min nya favoriträtt.. Känns ju sådär nu efter man har börjat träna och så.. Höhö. Nu ska jag sätta mig ner på balkongen och läsa min nya vecko-revyn som mamma köpt till mig. Hörs senare!


+

= SÅ BRA!

Bättre uppdatering och nya skor!

Jag ska börja uppdatera bättre. I promise! Kan börja med att berätta att igår var jag och Eskil bjudna hem till Lillen som fyllde 17 år. Grattis till honom! Vi var där hela kvällen och hade jättemysigt :) Bilder ligger på min facebook, det var ganska många så jag orkar inte lägga upp dom. Men nu ska få se bilder på mina nya skor som min mormor har köpt till mig;




Jag älskar dom! Spikat mina nya favoritskor! Använder dom så fort jag bara kan :) Dom är skitsnygga faktiskt! Det blir nog flera gladiator-skor i sommar! Högklackade och platta. ME LOVE!


Grattis Andreas :)


1 år kvar bara!!


Vad vore jag utan dina andetag?

"Jag skulle ge dig
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag"



Only for you lillasyster ;)

Hej, lillasyster vill att jag uppdaterar så jag gör det.. Men det kommer inga bilder idag. Det kommer imorn! Idag har jag vart i skolan.. Blabla ingen bryr sig. Höhö! Hur som helst så har jag träffat Pilla och massa andra idag. Sketaroligt! Träffade även en jättegullig tjej på bussen på vägen hem, hon va fett trevlig. Nog om det. Jag ska gå och lägga mig nu sen sova galet.

Älskligen är här och sover med mig inatt, lyckost mig! :)

Hey Soul Sister - Train


Bulle i ugnen

Äntligen börjar man se att bebisen växer till sig..



Skämt åsido..

Nedräkning igen

25/5- Ledig (jobbar)
26/5- Skolan
27/5- Skolan
28/5- Skolan
29/5- Helg
30/5- Helg
31/5- Skolan
1/6- Skolan (prov i arbetsmiljö och säkerhet)
2/5- Skolan
3/6- Ledig (3orna tar studenten)
4/6- Skolavslutning


Fyfan vad skönt. Nu är det inte långt kvar!!!!!! :D

Goooooood morning

Inte så mycket uppdatering igår, men jag åkte först till stan med Miccan, sen till Stenhamra med Miccan och träffade folk där. Mycket trevligt, mycket trevligt. Idag pratas det om att träffa mormor. Kör på det då, snart ska jag gå ner till bussen och åka till skolan för att ha en halvtimmes lektion. Suck och stön, men det är bara att GÖÖÖÖR'T!


NEDRÄKNING!

25/5- Ledig (jobbar)
26/5- Skolan
27/5- Skolan
28/5- Skolan
29/5- Helg
30/5- Helg
31/5- Skolan
1/6- Skolan (prov i arbetsmiljö och säkerhet)
2/5- Skolan
3/6- Ledig (3orna tar studenten)
4/6- Skolavslutning

MSK

Okej, nu sitter jag i skolan och har MSK, tråkigt ämne.. Men det är bara gör't!

IQ-befriad


Hahaha, jag och Amanda satt precis och skrattade ihjäl oss till den här bilden.
 Jag ser så fruktansvärt dum ut.. Hahah!
Yeye, man måste ju bjuda på sig själv liksom.. I guess. Hahahha..


Godmorgon

Sitter i min soffa och kollar på något skit-program. Ska jobba idag, börjar klockan 14.00, sen får vi se hur länge jag är där. Sen ska jag hem och vila upp mig, för jag mår inte helt bra. Och det vore ju liksom bra om jag håller mig i skolan dom sista 2 veckorna.. Yes, ni läser rätt! Den 4 juni går jag ut första ring.

25/5- Ledig (jobbar)
26/5- Skolan
27/5- Skolan
28/5- Skolan
29/5- Helg
30/5- Helg
31/5- Skolan
1/6- Skolan (prov i arbetsmiljö och säkerhet)
2/5- Skolan
3/6- Ledig (3orna tar studenten)
4/6- Skolavslutning :)

5 skoldagar kvar då! ;)

Åh, jag vill ha!


Ge mig :(


Någon har frågat


"Vilka umgicks du med när du gick i Strängnäs? Och varför bodde du där? Berätta lite om det i ett inlägg"

Det här har någon frågat mig.. Vet dock inte vem eftersom det står att det är postat av "hejhej".. Spännande. Yeye, får väl ta och svara då! Och jag antar att det är någon som är från Strängnäs som har frågat för jag har inte skrivit att jag bott där.. :p Hm.

Svaret är iallafall ;

Jag flyttade till Strängnäs för att komma bort från Stockholm med min mamma, lillasyster och min mammas man. Men vi flyttade tillbaka till Stockholm efter bara 8 månader :(. När jag flyttade dit så gick jag i en skola som heter "Paulinska skolan" och där umgicks jag mest med 3 tjejer som heter Annie, Sussi och Marika. Sen efter sommarlovet till 8'an så bytte jag skola till "Karinslund skolan". Då började jag umgås med en tjej som heter Ellen, som visade sig vara Annies kusin, haha. Kul tycker jag! Sen umgicks jag med en tjej som heter Malin också. I Karinslund träffade jag också Adam Karlsson som jag var tillsammans med ett tag. Träffade massor med folk där som jag fortfarande pratar lite med, typ som Adam, Annie, Ellen, Malin, Sussi, Dino, Henke, Gucci, Nicko och Micke.





Uppifrån: Micke, Malin, Annie, Gucci, Sussi och Ellen :)



Vad händer i sommar?

Planer för sommaren (om plånboken tillåter dvs.)

- Falkenberg. Tanken är att jag ska åka ner till min kära halvsyster, om man fortfarande kan kalla henne för det. Det är min mammas exmans dotter. Cassie, hur underbar som helst! Jag var hos henne i Falkenberg för ca 3 år sen och vi hade jätteroligt! Hoppas på 1 eller 2 där veckor i sommar.

- Jag och Cassie för typ 3-4 2 år sen :)

- Skåne. Förra året så åkte jag, mamma, Robban och Timothy (Robbans äldsta son) ner till Skåne och bodde i Robbans föräldrars lägenhet som ligger mitt i Ystad precis över en gågata. Så jävla mysigt! 2 av nätterna så sov jag dock i Malmö, en natt hos min morfar som bor där nere, och andra natten hos Halid med Amer och Daniel.

- Jobba. Den här planen tillåter plånboken verkligen! Har fått ganska lite jobbtider så hoppas på att få lite fler, men det är jätteskönt att ha ett jobb. Man får aldrig för mycket av pengar, visst va? ;)


- Sola/bada. Måste ju bli brun, annars är det ingen idé att ens ha sommar.. Tycker jag. Nej men på riktigt, jag ska försöka bada och sola så mycket som möjigt! Och jag ska spikat åka och göra det i blå lagunen ute på Ekerö. Ett jättefint badställe nere i ett sandtag.


I miss you


Trött

Nu går jag och Eskil och lägger oss. Jag är jättetrött.. Har jobbat idag. Kanon!

Godmorgon..

Eller inte. Jag och Eskil har vart vakna sen klockan halv tio. Men då gick jag ut med hundarna, sen har vi kollat på "Dirty Dancing". Nu är Eskil nere och handlar på ICA sen ska vi göra frukost/lunch-mackor. Hörs senare!


Home again!

Nu är vi hemma igen, vi hade jättemysigt nere vid kanalen där vi låg i 1 och en halv timme :). AWESOME! Lite färg har man nog fått.. Hehe, kanske inte. Nu lagar Eskil ägg och bacon medans jag sitter vid datorn, sen ska vi sätta oss på balkongen och äta och spela kort! Mysigt.se!

 - HAHAHAHAH! Sorry babe!

Nu går vi och solar!



Nu går jag och älsklingen och solar :)


Naglar

Jag fixade mina naglar igår ;)




Tacos!

Nu står jag och älsklingen och gör tacos, bra god middag!


Någon som är sugen? ;)

Uppdatering på g.

Idag har det vart minst lika bra väder som igår ju! Och vad gjorde jag igår? - Jo ingenting.. Tränade i för sig på kvällen sen gick hem och slocknade i soffan. Hehe. Idag då? - Vart i skolan än så länge, sen åkte jag hem och nu är jag hemma. Uppdaterar så fort jag och Eskil har hittat på något att göra.

Puss och kram!


OUTFIT

30° + Emelie Hillerstéen =

Shorts - H&M
Linne - Gina Tricot

Godnatt då

Har vart i Stenhamra hela dagen/kvällen. Myspys! Har solat lite men inte fått så mycket färg :( Wäääh. Ska snart sova, hörs imorn!

Alltid du

Du märker alltid om det är något. Spelar ingen roll vad.. Du märker alltid!


Efter Subway idag..

.. Så ringde jag Amanda, hon låg på Huddinge sjukhus. Det va ju bara att ta sig dit. Och det gjorde jag, men besökstiden var slut klockan 19.00.. Så jag åkte hem då. Lång resa, men det är det värt. Vet ju själv hur tråkigt det är att ligga på sjukhus. Stackars Amanda iallafall :/, hon mår jättedåligt. Hoppas hon blir frisk snart!


Gamla stan + Subway

Lång dag vart det. Åkte till stan med Eskil typ vid 12. Gick runt där och kollade lite, köpte glass och cola sen chillade vi galet. Satt i solen bara! Vi gick genom gamla stan också, jättemysigt!
Efter att vi vart i stan så åkte vi till Subway och åt :)

Godmorgon

Jag och Mogge kom för tidigt till skolan.. Vi började visst tio över tio idag. Hehe, dåligt av oss. Men men, ibland är det så. Inte värsta grejen liksom, är ju "ledig" imorn :).



Typ världens bästa film(världens snyggaste skådespelare):



Prinsessan Victoria

Nu sitter jag hemma och kollar på "Förkväll". Helt okej program, inte jättekul nu när dom står och pratar om prinsessans bröllop. Blä.. Tycker hon är ful. Får man säga så? Hon kanske är söt då.. Eller jag vet inte, hon är väl helt okej. Hon är lik sin mamma dock!



@ Miccans house

Tjeeeeenah! Sitter just nu hemma hos Miccan och väntar på att hon ska bli klar sen ska vi till Stenhamra och chilla galet ;) So long suckers!

Otränad-tränad?

Är helt slut efter ett bodystep-pass. Phew! Helt otroligt att jag gick från att vara otränat till att faktiskt orka med ett helt pass..
Vad jag ska göra nu? Plugga.. Har en inlämning i psykologi A imorn.. Just do it!

Bilder från igår

 
Patrick och Jim

Lotta och Robin

Lotta, Robin och Jerry

Patrick, Saga, Jim och Lotta

Lotta, lite av Robin och Jerry

Miccan skjuter luftgevär

Saga och Miccan

Gårdagen

Godmorgon! Jag är sååååå trött. Fast än jag har sovit jättebra och långe inatt! Hm, jaja. Igår åkte ju jag och Eskil till Jerry och grillade :), det var jättemysigt. Det var jag, Miccan, Ronja, Saga, Patrick, Jim, Jerry, Lotta, Robin och Eskil. Vi käkade där, och sen åkte vi till stenhamra hem till Lillen där det var fler folk. Jag och Eskil tog 12-bussen hem och då slocknade vi direkt!



Ps. Jag försökte ladda upp bilder men det gick inte.. Försöker igen senare!


Här är bilden mormor



:)


What is going on?

Jag är tråkig. Känner mig tråkig, är hemma hos Eskil nu. Och han har lämnat mig.. Höhö, han har gått och duschat. Kommer nog tillbaka snart, sen ska vi nog hem till mig och ikväll blir det nog att hålla till hos Amer. Awesome ju! Skriver när jag kommer hem igen.. Ska göra mig lite i ordning nu.
- Jag och Eskil någon gång för ett tag sen ♥

Plotter

Nu har Eskil åkt hem :(, då ska jag roa mig med detta;


GRATTIS!


17 år, grattis stumpan!


Trettonde maj tvåtusentio

Hello, dålig uppdatering idag.. Inte värsta grejen. Jag och Eskil vaknade skit-tidigt, så vi kollade på film sen la oss i soffan och somnade om. Hehe, skönt ju! Nu kom mamma precis hem så ska prata lite med henne. Skriver senare! ♥

Mår bättre nu

Så, nu mår jag absolut bättre till skillnad från igår :) Bra va?

Hur som helst, ledig till måndag nu. Då börjar skolan igen, och det känns ju skönt. Sitter just nu i soffan med mamma, Amanda, Robban och Eskil och kollar på "Jade".. Handlar om en tjej som vet att hon kommer dö i cancer väldigt snart. En dokumentär, väldigt bra!
- Jade Goody

Blä :(

Hej. Hejdå!

Nej, men det är så jag känner just nu. Har gjort i 1 dygn nu..

Vad får mig att må dåligt? - Privat, vill inte prata om det. Seriöst, jag vill verkligen inte. Inte med någon. Har pratat med Miccan och Mogge om det. Lite med lillasyster också, annars ingen annan. Mamma får inte ens veta. Whatever..

Vad får mig att må bra? - Att jag har hittat ett ställe i Solna som gör billiga naglar. Ska åka och göra mina naglar för bara 150 kr så fort jag har pengar!


Träning nu

Så, nu är jag hemma.. Hehe, har faktiskt vart det ett tag (a). Men, men. Nu åker jag och mamma och tränar!

- Japp, såhär ser jag ut när jag tränar. Dock inte samma skor som jag har på bilden, jag har riktiga tränings-skor!

På G hem

Hääääj :) sitter på bussen påväg hem från Solna med Miccan, stressar hem för att byta om och sen åka och köra ett bodystep-pass med mamma. Yeeeey, hejdå alla onödiga kilon! Bloggar mer ikväll :) - ps. Jag bloggar just nu med Miccans iphone :D! Häftigt va? Vill ha en iPhone :(

Älskar dig

Du kommer alltid vara han som lyser upp min dag.
Jag har gett dig mitt hjärta, och jag tänker låta dig behålla det, för jag älskar dig.
Du är han jag vill leva med, alltid.


I love you


Maria Montazami

Haha, vilken stjärna! Jag ba älskar henne. Haha, hon är på tv nu, tv3. Herregud, hon är så söt! Nästan så jag ska tanka ner alla avsnitt av Hollywoodfruar! Hon är verkligen jätterolig.

Fuck you.

Är så trött på människor som ska bete sig så fult.
Ena sekunden vara världens bästa medans nästa sekund beter man sig som ett arsle.
Vad hände med dom jag kallade vänner?
Du som har sagt att du älskar mig, varför va dum i huvudet för? Otrevlig och respektlös.
Fan, ska du hålla på sådär kan du sticka. För då vill jag inte ens ha med dig att göra..
Absolut ingen har bett dig att prata med mig, höra på vad jag har att säga eller över huvud taget ens titta åt mitt håll. Så om du bara ska komma med dryga kommentarer så fort jag har något att säga så kan du lika gärna vara tyst.
Jag pratar inte för din skull, och kommer inte göra det sålänge du håller på som du gör.



Jag tycker..


Jag tycker att alla lärare ska sluta skicka ut IG-varningar.. Inte kul! Jag har fått 4 stycken. FYRA STYCKEN!? Jag vill ändra min åsikt förresten.. Jag tycker man ska ta bort IG som ett betyg! G, VG och MVG - ah. IG - nej! Dåligt.. Sänker folks självförtroende.. Inte bra alls. Och nu pratas det om att betygen ska börja sättas redan från årskurs 1? Alltså va? Jag lägger mig inte i. Håller mig till pirat-partiet och hoppas på att dom gör allt bättre istället för sämre.

Varför..? Så dumt.

Vad..

.. Har precis blivit uppsatt och klär nu min fula, träfärgade dörr?



Gulligt va? :)

I hate waking up like this

Drömde hemsk dröm inatt, drömde att min storebror Scott dog. Vaknade av att jag grät.. Usch och fy. Men smsade han direkt när jag vaknade och det visade sig att han lever! :)
Har vaknat upp gråtande bara en gång förut! Då drömde jag att min kompis Jim dog.. Eller ah, vi sköt honom. Scott va med i den drömmen också! :o.. Fast han tröstade mig då, inte dog. Som tur var! - Jag och storebror ♥

Söndag.se

Okej, fest hos Amer igår. Så när jag och Eskil kom hem med 12-bussen så gick vi ut med hundarna sen gick och la oss. Sega vi är.. Mamma säger alltid att när hon va ung orkade hon vara uppe och festa hela natten.. Varför orkar inte vi då? Hm... Jaja, idag blir nog en typisk söndag. Kolla på tv, kanske en pizza(?), lägga sig tidigt.. Ta det lugnt helt enkelt.


- Jag och älsklings-Amer ♥

Åker hem till..

.. Till Miccan för att äta middag :). Sen åker jag och Miccan till Stenhamra. Hörs ikväll! PÖSS

I got a feeling..

Godmorgooooooooooon!^^
Snart ska jag gå ner till bussen. Har 2 lektioner idag, 1 prov :(. Inte kul. Har haft massor med prov/inlämningar den här veckan. I hate it. Men men, igår körde jag och mamma ett bodyvive-pass. Inte alls lika jobbigt som förra gången, vi ska prova bodyattack på måndag, sen kör vi på med bodystep! Det är roligast :) Vad mer? Ingenting faktiskt, helg snart rå.. Absolut inga planer. Ska till stan med älskade Miccan efter skolan, sen tar mina idér slut. Det sög ju..


Pimp my phone!

Jag berättade ju att jag skulle "pimpa" min mobil med små pärlor? Here it goes..





Vad tycker ni? Overkill/awesome? :)


PS. Haha, någon hade kommenterat och frågat hur jag kunde skriva sms. Och, jo. Jag trycker bara på pärlorna istället för siffrorna. Vet ju vilka bokstäver som sitter var, det vet nog fler :p. Hehe. Men ah, sant. Det är lite overkill att ha över knapparna.. Men jag gillar't! ;)


Nyköpt




Bikini från H&M, 49.90 kr / del :)


17:45=


No pimp-phone :(

Vart jätte-trött efter passet igår, så gick och duscha, sen gick och la mig nästan direkt när jag kom hem. Hann inte pimpa min telefon :(. Ska göra det i skolan istället, så ni får se senare :)

Om en halvtimme går min buss, sen har jag matteprov i geometri idag. Bläääääääää!

fjärde jävla maj

Idag har jag massor att göra! Måste plugga till matteprovet som vi har imorn, geometri. Inte skitkul.. Men, men. Sen ska jag "pimpa" min telefon med klister-pärlor som jag köte idag :) Kommer bli grymt. Hade sånt förut, men lämnade in den på lagning och fick tillbaka den utom pärlorna kvar :( Wäääh! Nej men nu ska jag fixa det igen. Hehe (a). Sen ska jag och mamma träna mellan halv 8 till halv 9. Bodystep idag igen, kanonkul!
 - Dom här pärlorna kommer klä min telefon finfint. Visst va? ;)


Godmorgon

Jág gick upp liiiiiite för tidigt. Hehe.. Min buss går tio i åtta. Och det är ju ett tag kvar liksom. Har nationella prov idag, engelska hör och skrív delen. Blä för nationella! 

Det här gör jag när jag har för mycket tid på morgonen;

- Pussas med Charlie :)
- Men han vill aldrig pussas med mig :(

Soffpotatis

Hade fetaste huvudvärken, kom hem och la mig i soffan och somnade. Bang! Mår bättre :) Awesome ju. Visst va?

Just nu har jag verkligen ingenting att göra, sitter med Amanda, Charlie och mamma i soffan och kollar på "Joey". Hehe, det är kul. Ska träffa Miccan sen, vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi kommer nog på något.

Keep in touch!

 - Jag och Charlie

Vad ska jag göra i veckan..?


Bodystep

Fyf*n vad jobbigt pass jag och mamma körde idag. 50 minuter ren kondition, bodystep. Herregud! Vad helt död efter, har bara duschat sen tagit det lungt sen dess och jag ska nog fortsätta med det till jag går och lägger mig. Döda mig långsamt. Kommer ha en heeeeemsk(!) träningsvärk i mina ben imorn.

Bodystep är ett träningspass som man kör med hjälp av en sån "step-up-bräda".. Hm, undrar om det heter så. Hur som helst, galet jobbigt, speciellt i benen!
 - Jobbigt!!!!!! (Men kul:))

Äckligt lika


Solig morgon

Jag och Eskil gick och la oss efter filmen igår, var aströtta. Nu på morgonen har vi suttit ute på balkongen i 23 grader varm sol. Awesome ju! Skitvarmt, och jättemysigt. Kopplade in telefonen i högtalare och sen satt jag, mamma, Amanda, Robban och Eskil där ute och snackade skit i typ 2 timmar. Men nu är vi helt matta och har placerat oss i sofforna.. Hehe (a).

Senare idag ska jag och mamma åka och köra ett pass på gymmet. Bodystep blir det idag. Hörs senare då.. Farvääääääääl rå :)

Jag har beställt hem en..

... En baddräkt! Yes, i have.



Hur ser den ut då? ;) Spännande. Visst va?


Avatar

Nu ska jag och Eskil kolla på Avatar :)


Bad Boys - Alexandra Burke


Gårdagen

Alright då, gårdagen spenderades i Stenhamra. Först Stenhamra skolan, sen stenbrottet, sen vid brasan och sist men inte minst vid badet. Först var vi runt 15-20 pers, men medans vi gick så samlade vi på oss folk hela tiden. Slutade med att vi var kanske runt 50 stycken när vi avslutade nere vid badet. Vi hade ett el-verk med oss och 2 stora hörtalare. Jag hade jättekul! Det var skitmysigt att träffa alla igen :)


RSS 2.0