GAAAAAAAAAAH!



Bra jävla nyfiken!


Hemma ikväll

Yes, ikväll har jag vart hemma :). Jag, mamma och Robban åt kött och pommes, sen cyklade jag ner till Miccan och lånade en film, sen följde jag henne till bussen. När jag kom hem så kollade jag, mamma och Robban på filmen, det vart "Män som hatar kvinnor" jag gillade den faktiskt! Brutal som fan.. Men jättebra iallafall!

Skönt att ha vart hemma en kväll.. Åker till Barnens Ö med klassen imorn + två klasser till tror jag. Det blir nog helt okej.. Blir inget bloggande iallafall. Men ska försöka ta lite bilder, fast jag är värdelös på sånt jag vet!


Jag och bebis idag


Godmorgon

Godmorgon! Vaknade precis upp och kände att jag faktiskt inte var så trött.. Skönt ju! Min buss går iallafall 07:21 och jag är vid skolan tjugo i nio. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra.. Hittar nog på något kul. Skriver när jag kommer hem, hej!

Sitter hemma hos pappa

Jag har typ inte skrivit i helgen.. Inte uppdaterat bra iallafall! :/ Dåligt. Hur som helst, igår va jag ute i Stenhamra och träffade massor med folk. Helt okej kul kväll.. Som vanligt liksom!
Idag åkte jag hem till mamma på dagen och kollade på House of wax och en till film med Lotta. Sen åkte vi till Stenhamra och åt, och nu är jag hemma hos pappsen och ska sova här i natt :).

Kolla vilken söt bild jag tog ifrån Lottas blogg, det är jag och Kevin igår;


PIX

Här kommer lite bilder på mig och Lotta från igår :)


Vilken utmaning!

Har precis kommit ut från duschen.. Vill ni veta vad jag har gjort idag?
Ni kommer inte tro mig, men jag och pappa tog bilen till Ekerö och hämtade min cykel sen cyklade vi till Bromma och tillbaka. Det var fett jobbigt, men är stolt över mig själv, trodde aldrig jag skulle orka. Men det gjorde jag! Känner mig skitduktig.

Stenhamra varje dag..

Ja, jag har tänkt på att skaffa mig ett liv. Eftermiddagen+kvällen har såklart spenderats i Stenhamra.. Måste sluta upp med skiten. Det fanns faktiskt en anledning till att börja gymnasiet? Skriver kanske mer imorn, ska till pappa i helgen. PUSS OCH KRAM!

"Varför ödlsa tid på det som redan har varit"

Godmorgon!

Tjaaaa, trött som fan. Men måste ju upp, börjar kvart över 10 idag, och min buss går ifrån ekerö 09.09, vem joinar? Juste, tog kort på den jeans-jackan jag köpte och flicetröjan, men den svarta vart det inget foto på.. En annan dag kanske!

 <- Kort, ljus jeansjacka från Gina Tricot

 <- Rosa flice-tröja från OHIO

Godnatt, hej!

Tänkte gå och lägga mig nu, har vart i stan sen i Stenhamra, så jag kom nyss hem..  

PS. Juste, mamma var lite besviken på att hon inte var med på "Jag vet vilka jag litar på" -inlägget, så här kommer en bild på min mamma och mig.



"You are my african-queen, the girl of my dream"

Har vart upptagen idag.. Och Amanda är moggis!

Ja, vad säger man liksom.. När första inläggt kommer klockan tjugo i tolv på natten så betyder det absolut bara att jag har vart upptagen idag, och det har jag faktiskt! Började med att jag åkte till Bromma vårdcentral och lämnade lite prover, sen åkte jag vidare till skolan där jag haft lektioner, sen åkte jag, Miccan, Lotta, Rikard, Jerry och Robin Revelj till stan där jag köpte;
en rosa flice-tröja från OHIO 149;-
en svart tunka (symaskinsydd) från Gina tricot 249;-
& en kort, ljus jeansjacka från Gina tricot 399;-


Amanda har typ ramlat och gjort illa bäckenbenet, bakhuvudet och mjukdelarna i kroppen. Typ njurarna, mjälten o.s.v.. Så hon har våldgästat mitt rum, inklusive min säng. Jag kommer få ta hand om en handikappad imorn på morgonen genom att hjälpa henne klä på sig, äta frukost, fixa hennes hår m.m

Ska sova nu.. Ska faktiskt upp tidigt imorn, 06.30! Herregud. GODNATT!

<- Amanda i farten!

Godnatt

Nu ska jag och Lotta sova. Hörs imorn! Godernatter

Miccan och Lotta är här



Sitter med tjejerna och pratar om allt och inget. Så skönt att bara sitta och prata med favoriterna

Godmorgon

Tjahej - godmorgon! Vaknade precis och ska bara klä på mig och göra mig i ordning, sen drar jag och Robban till Bromma Barnläkare för en utredning. Suck, hoppas han kör mig till skolan sen. Det är bra pinsamt att komma sent såhär nu i början! Aja, jag skriver mer när jag kommer hem.

Jag tycker..



Jag tycker att det är grymt irriterande när folk tycker synd om sig själva.. Alltså, EMO! Och visst, jag kan inte säga att jag aldrig tyckt synd om mig själv, för då ljuger jag. Men jag har inte smsat någon av mina vänner och typ skrivit "Jag mår inte så bra, tycker inte du ska vara otrevlig eller nåt".
Shit, jag blir fett irriterad bara att tänka på det. Det är duktigt jobbigt när man får såna sms eller att någon skriver så på msn. Sen beror det helt och hållet på varför det är synd om personen. Men om det verkligen är något allvarligt så brukar man hålla sig undan och inte kontakta folk om att man är ledsen.. Inte på det sättet iallafall.

Någon som varit med om det jag snackar om?

Besök på Karolinska



Nu har jag fått 3 remisser på en månad. Den 3'e var jag tvungen att lämna in som "bevis" för varför jag var borta från skolan en timme. Helt sjukt.. Jag säger ju att jag måste vara hypokondriker..

Jag vet vilka jag litar på

Jag vet vilka som står mig närmast och som jag litar på;

Siba- Jag aldrig vill förlora dig.

Miccan- Du som alltid lyssnar och får mig att le när allt känns käpprätt åt helvete

Lotta- Dig har jag alltid rolig med och du har funnits med från början och kommer förhoppningsvis finnas för mig föralltid

Scott- Jag berättar allt för dig och du får mig alltid att skratta
Mormor- Du gör allt för min skull. Jag ska göra allt för din skull!

Jag kommer aldrig glömma er. Det är ni som ALLTID förstår mig. Tack för allt


Bad uppdatering

Uppdaterar som en jude jag vet.. (Har inget emot judar!) Men jag har liksom inget att skriva om. Idag var jag i skolan, vi fick pannkakor till lunch, gott. Sen när jag hade slutat så åkte jag och Lotta till Zinken och träffade Mårten en snabbis, sen hem till mig, sen Stenhamra där vi träffade folk och bara umgicks som vanligt. Tråkiga dagar, inget att läsa om iallafall.. Ska börja skriva om lite roligare saker i bloggen, och lägga upp fler bilder.. Har liksom lite brist på bilder och fantasi för tillfället!
Imorn ska jag på återbesök på Karolinska Sjukhuset, pappa åker med mig för mamma jobbar. Skriver kanske imorn.. Om jag orkar och har tid! Puss och hej.

Godmorgon huvudvärken

Är det smart att börja dagen med att ta en Treo? Nje.. Skulle inte tro det. Men vad gör man inte om man har huvudvärk som skriker efter både Treo, Alvedon, Ipren och en dödlig smäll? Usch, och snart ska man till skolan också. Hoppas huvudvärken går över och jag håller tummarna för att jag inte ska få någon urinvägsinfektion idag som jag fick igår.. Suck och stön! Gud vad det är fel på mig hela tiden. Jag kanske är hypokondriker? Vore skönt, för sen när jag då inser att jag faktiskt inte är sjuk så blir allt bra igen. Måste äta nu, sen skolan! Bye bye.

Och juste! Miccan och Robin Eriksson som börjar första dagen i 9'an i Uppgård idag. LYCKA TILL!
Och Siba börjar gymnasiet idag, LYCKA TILL!

.. Och så var man hemma!

Som sagt.. Hemma igen då. Skönt som fan, och med tanke på att det är så oroligt kallt ute nu fr tiden (dumma hösten kommer ju..) så är det bra mycket bättre att sitta hemma i värmen än att stå ute i det 12 grader kalla vädret. Kanske dags att ta fram vinterjacka snart? Har ju 2 st att välja på.. En blå dunjacka och en svart lång Canada Goose. Hm, vad säger ni? Alltså, goose-jackan har jag kört på så många år, det blir nog den blåa dunjackan i år. Den har faktiskt min fantastiska mormor betalat åt mig. Den måste användas!

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna sen lägga mig i sägen.. Känner mig dålig. Har någon typ av migrän tror jag.. Inte roligt. Och imorn ska jag inte försova mig som jag gjorde imorse.. SUCK! Klumpiga Emelie.. Jo tack!

Gårn är inte så spännande..

.. Och jag vet om det sen tidigare. Vet inte varför jag hamnade här. Men varför inte? Har liksom inget bättre för mig. Så nu sitter jag på Stenhamra Fritidsgård med Anton, Siba och Lotta och lyssnar på Ayo Technology med Milow, vilken jävla låt. Helt otrolig. Sjukt bra!

Andra dagen i skolan idag också, började pratade lite med folk.. Verkar rätt okej klass. Kunde vart värre! Bloggar kanske mer när jag kommer hem. Hej!

Första skoldagen

Ja.. Första skoldagen. Har inte så mycket att säga. Jag är nog den enda svensken, men hoppas på att få lite kompisar iallafall.. Annars blir det 3 ensamma och tråkiga år :p. Haha, ska nog gå och lösa det här. Måste sova nu, börjar 9.00 imorn, måste åka här ifrån vid 8.00 typ. Godnatt!


Välkommen Lotta

Nu kom Lotta precis hit och ska sova här, men nu ska vi kolla film med mamma och Robban, och äta godis och dricka Coca Cola ZERO (- hatar coola zero!!!)



Jag och Lotta för typ ett år sen..

I brist på något att göra..

ALLMÄNT...
Namn: Emelie Elisabeth Cummings Hillerstéen
Piercingar: Har haft i bröstvårtan, har en i läppen (används mycket sällan)
Tatueringar: Nej
Längd: 1,70 kanske.. Vet inte faktiskt!
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: Använder silvershampoo, vill vara blondare.
Är du kär i någon:
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, jag trivs

Tänker du på självmord: Haha, inga planer än så länge!

Vilket shampoo använder du: Jag vet inte.. Säkert något skitbra
Vilken parfym använder du: Någon J-LO som jag fick när jag fyllde år av min låtsasmamma :)
Gillar du att tvätta: Tvätta..?

Gillar du Berg-och-Dalbana: Ah


SENASTE...
Film du hyrde: Det var nog i Malmö med Amer, Halid och Daniel och det var "Barnhemmet" och någon till..
Film du köpte: Får brända filmer
Låten du lyssnade på: I Wanna be you'r man - K. Young
Låten du hade på hjärnan: Blame it on the boggie - Michael Jackson
Låten du laddade ner: Kommer inte ihåg :p
Personen du ringde: Lotta, fast pratade med Miccan
TV program du tittade på: Room raiders

Personen du tänkte på: Halid, han svarar inte på msn :(


ANTAL...
Gånger du varit kär: Vet inte.. 2, 3 kanske.

Gånger ditt hjärta brustit: Känns som det är jag som krossar hjärtan.. Men 1 gång iallafall!
Hjärtan brustit på grund av dej: Nej, jag vet inte..
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 2, en gång när mitt fotbollslag vann en cup, och en gång i en engelsk tidning. (Min farmors syster öppnade ett dagis, så jag fick vara med på bild och det stod mitt namn)
Ärr du har på kroppen: Ett under tutten sen operation, och ett litet på näsan


SENASTE...
Bok du läste: Jag väljer livet
Personen du fick mail av: Facebook skulle jag tro.. Eller något kedjemejl eller reklam -.-
Personen du fick brev av: Sjukhuset, ska på utredning
Personen du fick sms av: Robin Dahlqvist
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Åt med pappas familj i fredags


ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Ätit bra god frukost
Var det kul: Nja.. Mest gott
Hur tidigt stiger du upp: Nu på sommarlovet har det blivit runt 10-11 kanske.
Gillar du att slåss:
Vad ska du göra ikväll: Lotta kommer hit och sover här, vi ska väl ha galet sex, kanske ringa hit Miccan också!

Är du seriös: Nja.. Jora. Nej, jag vet inte!
Vad är du allergisk mot: Än så länge ingenting

Var har du ont: I axeln
Använder du hårspray: Mycket sällan!
Kan du stå på händer: Mot en vägg kan jag nog
Favorit serie: Grey's Anathomy


ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Är inte jätteförtjust
Är du glad nu: Ja, det är jag väl
Var du glad igår: Ja, igår var jag glad
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nä.. Tror inte det
Vad dansar du till: Musik..?
Stockholm är: Bra roligt
Göteborg är: Också roligt..? Asso..
Kan du sjunga: Alla kan
Mer värt än guld: Ingenting. Pengar är allt! Hahh
Spaghetti eller makaroner: Asso.. Tråkiga frågor nu ju!
Ska bli skoj:
Ska inte bli skoj: Börja plugga igen
Sparar till: Ingenting
Väntar på: Att Julia ska komma men hon är så jäävla seg!
Pålägg som gäller: Jordgubbsylt är favoriten
Dagens dryck: Apelsinjuice

Orkade inte svara på dom sista. & ja, jag är jätteaktiv!


Börjar igen

Okej, efter att ha tagit en bra lång bloggpaus så börjar jag lite smått igen.. Börjar ju skolan imorn, så jag och mamma kom överens om imorse att jag ska vända på dygnet nu ikväll, eftersom jag kom hem runt halv 3 i natt. Jaja, börjar vända på dygnet ikväll så blir det bra!

PAUS

Pausar från bloggen ett tag..

Är så galet trött på att sånt här ska hända för att man verkligen ska se vilka man har

 
"You let me down, and you know it"

RSS 2.0