Vi kör igen då..

Okej, en gång till.. Jag gör ett försök. Den här gången med kategorin "3 saker jag ryser av"..Åh, herregud. Det här blir ett jobbigt inlägg att skriva!




1. Bomull, När man drar isär bomull så där ni vet. Åh, herregud. Jag kan inte skriva mer! Går till nummer 2 istället!!!!

2. Servetter, när man gnuggar servetter mot varandra. Det här var en dålig idé.. Ryser i HELA kroppen när jag skriver det här!

3. JAAAA, tredje sista! När någon berättar något romantiskt/hemskt, typ om någon har vart med om något jätteromantiskt.. Då brukar jag rysa! Får gåshud och grejer. Eller om någon har vart med om något hemskt, typ sånt som bara händer på film. Om någon ringer mig och berättar att någon i ens närheten har dött så brukar jag rysa.

31 juli

Gooooooooooooodmorgon! Jag vet att jag är vaken tidigt. Men det gör inget, somnade typ tidigt igår iallafall! Åh vad mysigt vi hade här hemma igår! Jag, Carro, lillasyster och Eskil lagade mat. Kött och potatis och salad. Det vart jättebra! Vi hade jättemysigt verkligen :). Idag är planen att åka in till stan, men Carro har inte vaknat än.. Så jag sitter och väntar på Carrobarro helt enkelt!

- Hahaha! Carro och jag för läääääääääänge sen!


Filmmyyyyyyyyyyys.

Yes, som sagt; Filmyyyyyyyyyyyyyyys! Sitter just nu hemma hos Lotta och kollar på film. Vi sitter och kollar på 50 First Dates. Rolig film alltså! Vi bakade en jättegod äppelpaj och gick upp och köpte en cola så vi har haft lite filmkväll här.

- Jag och Lotta, åh vad söta vi är! Haha

Uppdatering.se!

Nu har bloggandet blivit lite segt igen ja. Är fullt medveten om det! Sitter iallafall hemma hos Lotta nu med hundarna och tar det lungt. Vi har kollat på film hela dagen och bara tagit det väääääldigt lugnt!

Uppdatering: Veckan i Malmö var bäst. Längtar tills nästa år när jag och Amer åker ner igen.. Vi hade bra väder men höll oss inne iallafall.. Sov till 2 på dagarna och var uppe halva nätterna. Vaknade av en kallsup.. Tackar både Amer och Halid för det uppvaket!

Jobbet var segt dom senaste två dagarna, men det var helt okej!

- Gammal bild från Lillens födelsedag. Markus, Miccan, jag och Robin Eriksson

Jahapp..

Ja okej, jag trodde det skulle bli ett kort jobbpass idag, alltså att jag skulle få gå vid två. Men bytte med en tjej på jobbet som behövde åka tidigare hem för att flytta.. Så det blev att jobba till fyra idag igen. Det gör inte så värst mycket tycker jag, speciellt inte när jag inte har något att göra efter jobbet heller.

Nu vill jag hur som helst bara varna alla som är ute på vägarna att jag ska ut och övningsköra snart. Jag kommer åka ifrån Ekerö Centrum till Alvik. SE UPP! Jag försöker såklart att värna om trafiken runt omkring mig, men inga garantier. Hörs sen, eller aldrig mer.

PS. TA HÄNSYN TILL ALLA BLÅA FORD MONDEO!


Födelsedagspresent #4


PENGAR! Vem är missnöjd? Inte jag iallafall :)
Pengar behövs alltid! Lika bra att få pengar så slipper man få något man inte vill ha liksom. Har jag rätt eller fel?

Fick 300 av morfar på Öland, och 500 av mormor och morfar :)♥ Älskade, älskade släkt!

Jag tycker..


Jag tycker att det är underbart med den här tropiska värmen som har blåst in i Sverige! HELT UNDERBART! Jag vet jättemånga som gnäller och klagar över att det är för varmt och usch och fy.
Men nehe du! Nu när vi äntligen klarade oss ur is-tiden 2009-2010 så tycker jag att vi ska vara lyckliga för dom 25-35° som får oss att svettas som grisar.
Skönt att vakna på morgonen och kolla hur varmt det är.. 33°!!! YES. Today is such a lovely day! .. Ja ni vet. Gnäll inte för fan! Hellre 22+ än 22- ellerhur?


I love..

POWERNAP! Fy fan vad skönt det är. Och behövligt nu i värmen! Att bara gå och lägga sig en timme är ju bäst! Speciellt såhär efter jobbet när man måste upp så tidigt på morgonen.

Födelsedagspresent #3



Fick dom här fina rosorna av min älskling! :) Eskil alltså.. (Hehe).
Det var jättegulligt av honom! Me love you long time!

Jag är fräsch!

Så, okej.. Efter en dusch och 2 nattmackor så är jag redo att lägga mig i min underbara säng för att sova och drömma lite behagliga drömmar.. Men japp. Då ville såklart lillasyster min låna min telefon för att logga in på facebook. Och självklart lät jag henne göra det, I'm a good sister! Hur som haver, Scrubs väntar på mig så jag tänkte bara skriva godnatt! ♥

Hemma från jobbet

Skönt att äntligen vara hemma! Men jag är faktiskt jätteglad över att jag var ledig igår. Dom hade haft 37° inne på avdelningen igår! TRETTIOSJU GRADER?!? Helt galet ju! Jaja, just då var man ju glad att man låg på stranden och tog en tupplur liksom.. Har iallafall jobbat ett långt pass idag igen, men imorn blir det ett kort. 7-14. Helt okej dom med.. Eller? Jora, gillar dom mer faktiskt! Nu ska jag snart gå och sova och ladda för jobbdagen imorgon också. Men först, alltid en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs!

Födelsedagspresent #2


Örhängerna fick jag av Eskil och hans familj, medans armbandet bara var från Eskil. Jag ääääälskar båda smyckerna! Jag är ju lite småkär i just silver också.. Jag klär inte i guld. Eller vad säger man? En skönhet klär allt ;). Jättefina tycker jag iallafall :)

Okej, here it goes..

Nya kategorin heter "3 saker". Och alla förstår principen? Visst? Jag kommer att säga tre saker helt enkelt. Svårt? Nej inte direkt. Jag kör väl på med en nu på en gång tycker jag, ellerhur?!




3 saker som jag blir äcklad av:

1. Folk som trycker i sig mat. Som sväljer halva tårtbitar utan att tugga skiten. Ioförsig så är det kanske imponerande.. Men fortfarande mer äckligt! Om jag sitter framför någon på en restaurang eller något och personen framför mig sitter och moffar i sig sin mat som om det vore det sista målet han/hon någonsin skulle få, då skulle jag genast sluta äta och tappa aptiten. Det är verkligen jätteäckligt!

2. Kackerlackor. Jag kan gå nojjig i flera dagar bara för att jag vet att det kan möjligtvis finnas kackerlackor där jag befinner mig. Givetvis inte här hemma i Sverige (fast jag vet att det finns på vissa restauranger osv.) men utomlands. Typ Spanien eller liknande, jag blir så äcklad av dom där små otrevliga djuren. USCH!

3. Spya. Ja, okej.. "Konstigt?" tänker ni. Och nej, absolut inte. V E R K L I G E N inte! Men så här är det va, jag jobbar ju på ett äldreboende, eller. Ja, ett demensboende! Och jag kan bara säga att det är mycket byte på blöjor och torkningar i röven m.m. Sånt kan jag göra, jag kan byta på dom, duscha dom och torka dom. Men när dom spyr, då tar det stopp. Helstopp! Fyfan säger jag bara. Lukten är ... Uhh! Blä bara.

Godmorgon 14/7-2010

Godmorgon alla! Jag känner mig rätt så utvilat såhär på morgonkvisten ;). Sov ju trotts allt väldigt mycket. Skönt, eftersom jag ska dra och jobba klockan två.

Tänkte snart förnya en av mina kategorier :) Just for you ;)

Feting-godnatt!

Okej, Igelviken är nääääääääjs! (K00lt!) Vi badade och hade megaroligt! Synd att man jobbar till halv tio imorgon, annars hade man ju badat då också. Nu ska jag och Eskil gå och lägga oss samtidigt som vi ska försöka fixa internet på min nya (äääälskade!) telefon :). Godnatt!

Igelviken, här kommer vi!

Nu åker jag och Eskil till Igelviken och träffar folk och badar lite :)! Mysigt ju. Kvälldopp.. Nakenbad kanske. Who knows? ;)

Födelsedagspresent #1

Den här fick jag i födelsedags-present av mamma och Robban :D, är överlycklig! Min nya ögonsten;


Samma dag lite senare..

Sådär ja! Hemma från THE BEACH! Badade en gång, sen somnade jag i solen.. Så lite färg har man nog fått ;). Ja, men min dag fortsätter iallafall nu, så ska inte fastna framför datorn och såsa här. Utan jag ska faktiskt ner till Apoteket och hämta ut lite migrän tabletter... Dagen till ära! Mina migrän-tabletter är min hjälte.
Jag tackar dig Gud för att du givit mig Maxalt. Jag ska stå han trogen i all evighet. Amen.


13/7-10

Trettonde juli tvåtusentio. Jahapp, ett år äldre alltså? Jo men visst. Hela 17 år fyllda! Värdelös ålder men känns ju skönt att vara ett år närmare krogen och alkoholen, eller? Än så länge så har jag fått fyra "grattis-SMS" och 30 stycken gratulationer på Facebook. Guuuud så trevligt :). Nu ska jag och Robban + hans två barn åka och bada. Ha det bäst medans jag badar och bättrar på brännan! ;)


12/7-10

Efter en dag på jobbet med dementa (dvs. folk med sjukdomar som gör att dom glömmer saker ungefär direkt) så hittade jag knappt hem till mig själv. Tokigt? Jo visst.. Man blir som man umgås.
Jag har verkligen jobbat sen 14 idag! 14.00-21.30. Åh, herregud. KAAAATCHING! $$$$$$$

<- Här jobbar jag!

Nu kör vi!

Okej, jag satt nyligen och läste igenon lite gamla inlägg. Nu kör jag igen, jag ska börja blogga på allvar! Här har vi 4 mål som ska uppfyllas i min blogg;

1. Kategorier som "Emelie vill ha", "Jag tycker" och "Musik" ska uppdateras oftare!
2. Kategorin "Tester" ska inte få finnas kvar. Ingen gillar att läsa dom där tråkiga listorna iallafall, rätta mig om jag har fel?
3. En ny kategori ska födas, "3 saker" ska den heta och den kommer vara awesome!
4. Ordet 'awesome' kommer förbjudas i min blogg.. Det är ett töntigt ord. K00lt kommer ersätta 'awesome' ;)

Är hel-imponerad!

Hittade den här faktan på Pillas blogg.. Är hel-imponerad alltså!

- Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd. (?!) - Inte så rolig att veta kanske..

- En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl. - Det kan omöjligt stämma? :o Men coolt om det är sant!

- Typewriter är det längsta ordet som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet. - Haha, nya lösenordet ju!

- Råttor kan inte spy. - Så jävla avundsjuk!


Nyinöpt

Det här köpte jag igår för bara £23!!!! Skitbra ju

 Ett par örhängen för £3

 Ett par trodor för £1

En plånbok för £3

Ett par skor för £16

Är jättenöjd med allting! :)

RSS 2.0