Beautiful or what?


Här snackar vi skönhet.


30 januari

Sug och svälj, trevlig helg! Blir hemmakväll med världens bästa pojkvän ikväll :]. MYS! Tänkte faktiskt bara skriva ett inlägg där jag visar att jag lever (;.

Här kommer min och Eskils favoritlåt, visst va Eskil? ♥


Use somebody cover


Jason Derulo - Ridin Solo


♥ FAVVO-LÅTEN JUST NU! ♥


28 januari

Okej, jag har försökt med säkert 4 inlägg idag. Men inget verkar vilja funka.. Undra om det här kommer göra det. Hmm.. Yeye! Vad har hänt för kul idag då? Jo:
- Vi hade bara 2 lektioner i skolan.
- Jag blev klar med ett arbete.
- Telefonen som jag beställde kom idag, var lite knas med att hämta ut den dock. Men lyckades lura till mig den tillslut med mitt pass som gick ut i oktober.
- Vi fick god mat i skolan och hemma, det är ju toppen!

- Efter skolan så åkte jag och Mogge in till stan och jag köpte nya underkläder (y).

Ja hörrni, det var nog allt. I helgen är planerna oklara, det enda som är planerat är att jag ska sova hos Eskil♥, och bara det gör ju att jag vill att fredagen ska komma snabbare. Därför funderar jag på att gå och lägga mig tidigt idag. VÄLDIGT TIDIGT! Men vi får se.

Nu ska jag måla om mina naglar. Pusshej!

27 januari / Skrev av mig lite

Nej men gud.. Nu när jag tänker på det och faktiskt ser bilder på oss så inser jag hur sorligt det egentligen är. Jag saknade dig i början, sen tänkte jag inte mer på det. Men nu kom det tillbaka.. Vi var ju faktiskt bästa vänner. Vi litade på varandra till 100%. Sen helt plötsligt så släppte vi allt och så var det klart. Det känns sjukt, så mycket som vi gick igenom på så kort tid. Alla våra minnen, på bara 1 år! Känns som vi hade känt varandra hela livet.. Så faktiskt, när jag tänker på det nu känns det jättesorligt.

Sen bestämde vi tillsammans att det inte skulle bli några sura eller ledsna miner, vi skulle bara låta det gå och till slut skulle vi inte tänka på det mer. Tänker du på det? Saknar du det vi hade? Jag gör. Utan tvekan. Om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden exakt 1 år, då allt var som bäst va? Snart är det påsklov och jag flyttar in till dig på Fårhags, nej det var grymt! Vi körde på liksom.. Du och jag genom allt, vi var bäst i världen, ingen kunde få oss att känna oss små eller dåliga.
Allt vi gjorde, gjorde vi med stil. Gjorde vi bort oss så såg vi det som en rolig grej, och sket i att ryktet började spridas. Vi klarade oss på varandra, behövde inga andra. Men det var då. Då, för 1 år sen. Det var länge sen, men allt jag gjorde då.. Allt VI gjorde då, är något kul att se tillbaka på idag. Jag ångrar inte en sekund och kommer aldrig göra det heller. För hur mycket dumheter och sånt som vi gjorde, så var vi alltid där för varandra och satte oss in i varandras situationer. Vi fanns där för varandra, vi till och med glömde bort att vi hade oss själva att ta hand om ibland, vi tog varandra för givet och litade på att om jag inte gjorde det så gjorde du det åt mig och om du inte mådde bra så räknade du med att jag var där för dig och samma sak tillbaka. Och det var ju så. Vi fanns ju där för varandra, vi var där för varandra tjugofyra timmar om dygnet. Det var ingen fråga om!

Därför ser jag det här som en sån tråkig grej, å andra sidan kan man inte kalla det för "grej" . För det var inte någon grej med dig.. Det var mer som ett kapitel i mitt liv. En del av mitt liv, en del av mitt hjärta. Och den tiden var ingen dålig del eller något dåligt kapitel, men att det tog slut.. Det är det som är tråkigt. Allt måste ha sitt slut någon gång. Men jag trodde det var lång tid kvar tills vi var klara. För jag vet att både du och jag mådde grymt med varandra. För det var vi som ägde allt då tyckte vi. Brydde oss inte ett skit. Haha, så sköna vi var! Jaja, vi båda vill tro att "det kommer ordna sig igen.." Ja, jag kommer fortsätta tro det. För jag älskade dig, och jag gör fortfarande, och jag vet hur kul vi hade det. Så jag kommer fortsätta hoppas på att en dag så knackar det på antingen din eller min dörr och någon av oss står där. Jag kommer hoppas!

Jag kommer hur som helst alltid se tillbaka och se oss som man och hustru, jing och jang, Emelie och Miccan. Du var min babybrysh, och det kommer du alltid att vara!


27 januari

Om någon månad ska jag färga håret, men har inte riktigt bestämt mig för vilken färg än. Jag har ju lite tid på mig eftersom jag ändå inte får färga det nu direkt efter jag har plattpermanentat om det.. Så. Jag har 2 förslag på hårfärger som jag är liten sugen på;


Honungsblond VS Chokladbrunt
Vad tror ni? Vilken är snyggast?


Godnatt 26 januari

Är trött.. Så jag går och lägger mig ensam i min stora säng nu :(.


Bjuder på en bild på mig och Mogge för några helger sen :].


Kesha - Tik Tak



Dont stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
Til we see the sunlight
Tick tock, on the clock
But the party dont stop, no
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh


26 januari

Tjeeeeeeeeenah.
Sitter med min hund Charlie i fotöljen och beställer hem en nokia-telefon som jag kan använda som reserv nu när jag lånat ut min vanliga sony ericsson (♥) till min lillasyster. Det blir en enkel nokia bara.. Ingen värsting liksom.
 Där har vi den. Nice, visst va? ;)
... Inte. Men klarar inte av HTC-datortelefonen med tangentbort mera.. Puh.


Är lite uttråkad..

Eskil äter nu, sen ska vi mötas i Alvik. Då måste jag åka här ifrån mormor och morfar :(.
Kände för att underhålla mig själv, så jag ritade på paint. Här är resultatet;


Ni får ursäkta att jag inte kan rita ansikten och händer.. Ber så hemskt mycket om ursäkt!


Mogge och Amanda :]


Amanda & Mogge 
Tack för allt.
På riktigt, ni har förändrat mitt liv.
Jag kommer aldrig kunna tacka er tillräckligt,
men jag är jätteglad att ni finns där för mig ♥



24 januari

Tjeeeena bloggen (;.
Sitter just nu hos mormor och morfar och vi ska snart gå och köpa pizza. GOTT JU! Sen ikväll ska jag hem, sen kommer Eskil ut till mig (I hope (a)) och sover där. Hur har eran helg vart? Min har vart bra. Här kommer mitt recept på en perfekt helg då (haha) ;
Fredag: Kort dag i skolan, kvällen tillbringas med världens bästa Mogge och Amanda, fest någonstans sen vidare till nästa fest.
Lördag: Vakna upp och ligga och såsa hela dagen, sen åka hem för att byta om från fredags-kläderna till myskläder. Åker till mormor och morfar (♥), tar det lugnt hela kvällen. Avslutar med att somna framför en film.
Söndag: Ta det lugnt hela dagen som avslutas med pizza!

GREAT!

22 januari

Heeejsan. Jag vet att jag inte har varit så bra på att uppdatera, men det visste ni ju redan. Så ärre liksom.. Stå ut ;p. Nej men ah.. Sitter just nu i skolan med Mogge och Amanda, har precis skrivit klart ett psykologi-arbete. Inte jättekul, men måste göras liksom.

Skriver sen. Pusssssss!

Jag säger bara en sak..

...


19 januari

Nu sitter jag i skolan med Mogge och Amanda :)♥


Muuuuuusik!

I Wanna Be You'r Man - K. Young

"i could spend my life
searching all the world
i would never find someone
like you
girl.. "


18 januari

Update;
Sitter just nu i min stoooooora säng med Amanda (lillasyster alltså). Har precis fått bilderna från när jag, Mogge och Amanda var hos Linus i Segeltorp i fredags. Vad glad jag blev :). Hur som helst, ska snart gå och lägga mig tror jag, för jag mådde dåligt efter middagen och somnade, men vaknade efter en timme och gick och duscha, mår lite bättre nu, men man ska ju orka imorn också. Aight? Imorn efter skolan ska jag och Mogge till stan, jag ska köpa jeans tror jag.. Hoppas, om dom är snygga och finns i min storlek.

- Jag och Moggebaby i fredags ♥


Har tråkigt..

40 feta frågor

utseende
1. Vilken ögonfärg har du: Blå/grå typ..
2. Hur lång är du: 175 kanske :)
3. Vilken hårfärg har du: Mörk utväxt, sen blond. Men ska färga håret snart..
4. Långt eller kort hår: Jag tycker det är kort, men det är nog medel-långt.
5. Piercingar i ansiktet: Läppen, men har den inte i så ofta
6. Vilken ögonfärg skulle du vilja ha: Bruna, det är mycket finare än blåa ögon tycker jag
7. Hur lång skulle du vilja vara: Inte jättelång, som jag är nu är lagom :)
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha: Vet inte, jag ändrar mig hela tiden. Men just nu vill jag ha brunt/grått hår. Kan visa bild om jag hittar :p. Haha.. Missuppfatta mig inte!
9. Vill du ha kort eller långt hår: Låååååångt!
10. Skulle du vilja ha piercingar? Jag har 2 st redan

senaste..
12. du drack: Apelsinjos
13. du fick sms av & vad stod det: Raderade nyss alla -.-' 
15. du sa: "Ah jag vet, men jag gjorde det nu iallafall"
16. du kramade: Mogge
17: du kysste: Eskil i think ;o
18. du spydde: Kommer inte ihåg!
19. du skrattade: Idag vid lunchen var senast jag fick en skratt-attack iallafall.. Haha.
20. du va borta: Var i Egypten i februari förra året 

kärlek..

21. är du singel: Nej
22. din första kärlek, vem tänker du på då: Adam Falk
23. gillar du någon nu: Yes I do :)
24. är detta ett seriöst förhållande: Ja, för mig är det
25. vill du vara singel?: Näej, det vill jag ju inte!
26. vill du gifta dej?: Nja.. Känns inte så nu, men det kanske jag vill någon gång.
27. vad är det bästa med din kille/tjej: Det bästa med Eskil är att han nästan aldrig är arg, och om han blir det så är det bara en liten stund :)
28. vill du ha barn med honom/henne: Just nu? Näj, jag är bara 16
29. hur länge har ni varit tillsammans?: 2 månader och 1 dag
30: Är han/hon snygg: Ah :)<3
31: Är han den bästa som finns: Nejnejnej. Långt ifrån, jag är bäst!


övrigt..
32: musiksmak: Lyssnar på allt typ.. Kanske inte hardstyle eller hårdrock, men utom det så
33: sport: Går inte på någon sport.. Ska börja träna, men ah. Det brukar låta så liksom..
34: galen eller lugn: Beror på vem jag är med :p
35: har du någon gång hört att du sjunger bra: Älskar att sjunga, men tänker inte på det :p. Några av mina kompisar tycker jag sjunger bra :)
36: Snusar du? Nepp
37: Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Mina ringar och trosor och BH har jag nog varje dag :p
38: vad tänker du på just nu: Att jag är hungrig, och att jag ska kolla på TV nu och ladda telefonen samtidigt som jag ska smsa Eskil :)

 


18 januari

Godmorgon (:
Ska snart röra mig mot skolan, tänkte bara kasta in ett inlägg och berätta att jag kunde inte sova igår :/, låg vaken till säkert halv 3. Det sög ju.. Men men.

(8)


MARIAH CAREY - I Want to Know What Love Is


17/1-2010

Måste ju kasta in ett inlägg om att det är min och älsklingens 2-månadersdag idag också ♥

Jag älskar dig Eskil Welin, ingen är gladare än mig att det har blivit som det blivit. Jag ångrar inte 1 sekund av den tiden som jag vart med dig. Trodde aldrig jag skulle få må såhär bra igen, eller känna som jag en gång gjorde. Men jag fick göra det, jag fick det till och med bättre. Jag fick bli lyckligare än någonsin. Och allt tack vare dig. Jag älskar dig!

17 januari

Det här skriver jag bara för att jag lovade ett inlägg i förra inlägget.. Men jag ska dock bryta mitt löfte om att ni skulle få en bild på mitt nya, plattpermanentade hår.. Sorry (a). Ska gå och lägga mig snart, så godnatt på er!

17 januari

Jag sitter i sängen med Eskil, han kollar på amerkansk fotboll och är tråkig. Jag sitter vid datorn och är tråkig.. Höhö. Snart ska Eskil hem :/. Han har sovit här inatt, igår var vi först hos frisören från ett till halv 4 för att plattpermanenta mitt hår, ni ska få se bilder sen! Sen efter det så åkte vi hem till mig och åt, sen kollade på film hela kvällen och åt chips och dipp. Gott!
Skriver mer sen. Puss och kram!


Heaven


Dj sammy - Heaven
"Oh - once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down
Now, nothin' could change what you mean to me
There's lots that I could say
Just hold me now
Cause our love will light the way"


15 januari

Hej alla :).
Sitter i skolan med Mogge och Amanda, vi har 2 lektioner till sen slutar vi. SKÖNT!
Efter skolan ska jag möta mormor, sen hem och fixa mig lite. Ska kanske vara med Amanda och Mogge ikväll, och sen sova hos Eskil ♥! Skriver mer sen när jag kommer hem, puss!

14 januari

Helt plötsligt fick jag ett ryck och ville genast ha varm choklad och macka, så jag gjorde en macka och värmde oboy :), det är ju typ det bästa som finns på vintern också. GOTT!


14 januari

Häj. Har vart hos Eskil, men kom hem lite tidigare än jag trott..


14 januari

Med den här låten säger jag god morgon, och hoppas alla får en bra dag!

IYAZ ft. Sean King14ston - Replay


Godnatt :)

Hallo.. Var vaken lite längre än jag trodde att jag skulle vara (a). Ligger i sängen nu och kollar på "So you think you can dance?" med lillasyster. Hon värkar övernatta här inatt.. Aja. Imorn börjar jag inte först kvart i tio, så det är lite sovmorgon för min del :) GREAT! Nu ska jag iallafall sova. Men, keep in touch!

PS. Lillasyster hälsar


- Höhö, jag bjuder på den!

Mobil-test

Vad har du för bakgrund?
En bild på min mamma

Ringsingnal?
Sean Kingston - Replay

Hur mycket batteri har du kvar?
90%

Vem ringde du senast?
Mamma

Vem ringde dig senast?
Mamma

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
"Aa det är sant :) <333333"

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Eskil

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
";-( kan inte jag kanske komma till dig i helgen då? <333333"

Vad står det i ditt 5 mottagna sms?
"Mm okej.. Då måste du ju nästan sova hos mig på lördag ;p <33333"

Vad står det i ditt första utkast?
Har inga meddelanden i utkastet

Och ditt 5:e utkast?
x

Har du några sparade medelanden?
Haha, nej..  Läste fel igen, har märkt att det händer mig rätt ofta nu för tiden, fel på synen (?). Jo, jag har 1 sparat sms från Anton Sandliden, 1 från Amer Ljoti och 1 från Eskil Welin, men tänker inte skriva vad det står på dom!

Har du något i utkorgen?
Nope

Vad är rekord på snake på din mobil?
Jag har inte snake :(

Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Cassie Johansson

Vad har du för kontakter som börjar på M?
Malin Ahlin, Malin Wallström, Mamma, Marcus Asplund, Marcus Rafting, Markus Baudou, Marlene Sandgren, Martin Orbéus, Mattias Sahlström, Melanie Jörnsved, Michaela Hägglund, Micke Borg, Mickis Magnusson, Mika Isaksson, Moggebaby<3, Mona & Kjell hem, Morfar, Mormor och Mårten Klevnäs :]

Hur många sms har du skickat, sammanlagt?
Nollställer sms-mätaren varje månad, men sen den 16 december har jag skickat 2085 sms.

Vad står det i dina anteckningar?
Men blää.. Massor. Orkar inte skriva upp allt, men det är 2 anteckningar med massa låtar, 1 med filmer jag ska tanka, 1 med mitt användarnamn+lösenord till datorn i skolan och 1 med parfymer

Har du privat nummer just nu?
Näej, det har jag inte.


kvart över åtta, trettonde januari tvåtusentio.


På lördag ska jag till frisören och plattpermanenta mitt hår igen :).
Längtar! Det blir så snyggt direkt efter.
Jag lovar er bilder :]


13 januari

Tjeeeeena! Har precis vaknat till efter 2 timmars sömn. Funderar på att gå och duscha sen sova.. Men jag håller mig till iallafall 9. Igår till idag sov jag hos Eskil, men idag åkte jag hem. Saknar han redan :/.

Hör av mig sen! Hej.


12 januari, RISE N' SHINE!

Godmorgon allihopa! Mitt larm ringde 06.10 imorse, men jag är inte jättetrött.. Hm, skumt. Kommer väl bli det senare i guess.
Igår kväll klippte jag av mina äckligt långa naglar och gjorde en slarvig rosa-glittrig manikyr. Vart väl helt okej, bara det att dom är jättekorta! Hehe, jag har ju vant mig med långa naglar. Yeye, ska dra till bussen snart. Tänkte bara säga god morgon, och det gör jag med den här najsiga låten (haha);


Akon - I Can't Wait


11 januari


Lev varje dag som det vore din sista.


11 januari

Herregud så dålig jag är på att uppdatera.. Haha! Men å andra sidan så förlorar jag inte läsare på att inte blogga varje dag, vinner ju inga heller iförsig... Yeye. Sov hos Eskil inatt, så jag har inte vart hemma först igår eftermiddag, men nu är jag det och jag har precis ätit middag, är mätt och belåten! Tummen upp!
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra ikväll.. Så här är nog planen;
Fixa naglarna (behövs verkligen!)
Duscha
Lägga mina ringar i vatten+YES under natten
SOVA TIDIGT!


Sounds great huh?


8 januari

Goooodmorgon, jag vaknade nyss.. *Gäsp*
Ligger och kollar på TV.. Borde nog göra mig i ordning snart. Men men. Tänkte bara säga god morgon iallafall, och nu har jag gjort det :p.. Så, chipp!

8 januari

Hej.. Ja, jag är så medveten om att jag uppdaterar som en påse nötter. Men här kommer en liten uppdatering.. Vad har jag hållt hus/gjort under lovet?
- Vart med Eskil
- Träffade Mogge en dag, Amanda en annan.
- Möblerade om i mitt rum idag, vart mycket mysigare än tidigare. 
- Sovit i onödigt mycket mängd.


Vad har jag inte gjort men som jag önska att jag hade gjort det här lovet?
- Åkt pulka.
- ÅKT SKIDOR (Men dock bara om det hade vart i Sälen eller Åre. Småbackar är inget kul..)
- Handlat mer på mellandagsrean.

Klart. Nöjda? ;p. I am!


PS. Nu har klockan precis slagit över 00.00, eller ah. För 20 minuter sen, och guess what... MIN PAPPA FYLLER 40 IDAG. CONGRATZ DAD! Visseligen är han i England och verkar inte komma därifrån för alla flygplatser är avstängda p.ga snö :(. Hur som helst, miss u dad.

3 januari

Kan inte sova.. Gick och la mig och började kolla på film typ vid 1 eller nåt, och jag brukar alltid somna när jag kollar film själv, men nu somnade jag inte ;o. Tänkte logga in och kolla om Mogge va inne, men nepp.. hon sover nog :/.
Idag vaknade jag hemma hos Eskil, och typ direkt när jag vaknade så åkte jag till Bromma och mötte mormor, morfar, Amanda, mamma och Robban för att äta på kina-resturangen där. GOTT! Nu på kvällen har jag inte gjort någonting förutom att kollat på film och ätit chips med dipp. GOTT IGEN! Yeye, ska väl typ ladda ner en ny film nu då kanske.. Funderar på Twilight, eller Stockholm Live. Får se hur det blir, ha det bra! KISS AND HUGS.

RSS 2.0