28 februari

Skulle gå till jobbet, kom halvvägs. Fick kramp i magen och gick hem igen. Har fått tid på akuten. Hejdå.

26 februari

Fick sluta tidigare så nu sitter jag hemma och väntar på Eskil som är påväg hit :) ♥

26 februari

Drar till jobbet. Slutar 21.30, hörs då! Byebye


Favorit i repris!

Cedax 400 mg = DÅLIGT!

Nu har jag suttit och läst på biverkningar på min medicin. Read this:

Vanliga (färre än 1 patient av 10 men fler än 1 patient av 100)
Diarré, illamående och huvudvärk

Mindre vanliga (färre än 1 patient av 100 men fler än 1 patient av 1000)
Magsmärtor, aptitlöshet, sura uppstötningar och kräkningar

Sällsynta (färre än 1 patient av 1000 men fler än 1 patient av 10 000)
Svår diarré, blodbildsförändringar, leverpåverkan, vilket normaliseras när kuren är avslutad

Mycket sällsynta (färre än 1 patient av 10 000)
Kramper


      = De symptomer jag inte har
Fet = De symptomer jag har



Alltså whääää :'(. Tur att jag tar sista tabletten imorgon! Hoppas jag mår bättre efter det. Annars blir det att uppkalla läkare.. Igen!

 - BLÄ! DISSAR HÅRT!

Ett pa-inlägg

Hittade ett blogg-inlägg som jag skrivit på playahead.se för typ 2 år sen; 


2008-04-10 22:03 | Humör: Neutral

till dig mamma;

jag somnade på lektionen idag, förlåt mig. jag ville att du skulle vara där så jag kunde försöka hålla hela dagen i skolan, jag var så nära på att skippa lektionen efter och bara åka någonstans. visste inte ens vart, kanske till strängnäs.
jag ville att du skulle vara där och se mig, se hur duktig jag var & jag ville bara att du skulle se mig och vara stolt. jag till och med om att få ringa dig och be dig komma till skolan. jag kanske har insett att det är du som håller mig uppe, att jag inte faller & aldrig mer orka resa mig. du är min livskraft, och det är inte skitsnack. men jag kan nästan sitta och gråta på lektionerna när jag tänker på hur jävlig jag har vart mot dig innan.. drickandet, rökandet. allt, jag fattar inte att du inte har skickat mig till pappa än. men ingen än jag är lyckligare att du är min.
jag faktiskt önskar att du är med mig i skolan & att du ska vara stolt över mig när du ser mig gå in på lektionerna och vara där utan problem. jag vill bara göra dig stolt mamma!
& jag hatar att du ser mig som en helt vanlig dotter, jag vill inte vara en "amanda" eller en vanlig dotter, jag vill vara "emelie" som fixar allt, med lite, lite vilja och intresse.


25 februari

Har haft skitmysigt idag! Eftersom jag är ledig idag så gick jag och Robban ner till centrum och först åt på grillen, sen gick vi och hyrde en film och köpte chips och dipp. När vi hade handlat så gick vi hem och bäddade ner oss i soffan med kuddar och täcken och kollade på filmen. Jävligt skönt, mindre skönt är att jag fortfarande mår illa och har ont i magen pågrund av medicinen som jag äter. DÅLIGT!


25 februari

Godmorgon

Tears in heaven



Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Would you hold my hand
If I saw you in heaven

Would you help me stand
If I saw you in heaven
I'll find my way, through night and day
Cause I know I just can't stay
Here in heaven

Time can bring you down
Time can bend your knee
Time can break your heart
Have you begging please
Begging please

Beyond the door
There's peace I'm sure.
And I know there'll be no more...
Tears in heaven

Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

Cause I know I don't belong
Here in heaven


24 februari

Har precis gosat in mig i min pojkvän's tjocktröja som jag snodde till mig när han var här i veckan. Tänkte precis sätta mig och läsa lite ur engelskaboken som vi fick.. Har räknat ut att om jag läser 7 sidor per dag (varje vardag) så kommer jag att ha läst ut boken tills praktiken är slut, och det vore skönt. Och 7 sidor/dag är inte så mycket väl.. ?


- This is it! (y)

23 februari

Klockan 17.00 idag så åkte baby ifrån mig :(. Buhu.. Fast det kanske är bra att vänja ifrån oss från varandra lite också. Don't you think?
Jag har precis läst lite i engelskaboken som jag fick i skolan i torsdags, "A Child Called It" (Pojken som kallades det heter den svenska verisionen), den värkar bra faktiskt! Lite svårt att det är på engelska, men med Google Translate så funkar det.

Aha, vad mer? Första dagen på praktiken idag. Det gick jättebra, har fått en jättetrevlig handledare som verkar jättebra. Jag har fått en jättemysig praktikplats på ett demensboende här ute på Ekerö, bara 15 minuters gångväg från mitt hus. Perfekt ju! Har fått bra arbetstider också :) Puss och kram!

22 februari

5 veckor utan erat hysteri.. :(

 - Love you guys ♥

22 februari

Härligt väder.. Not! Jag själv är ledig idag, börjar praktisera imorgon, men resten av hela Ekerö är fast här på ön. Det går alltså inte att ta sig bort över bron. Vädret är för täääääskigt. Eskil sov hos mig, så jag har haft sällskap idag :)♥.

Nu är vädret galet bra iallafall. Sol, ingen vind, klarblå himmel men nackdelen är att det är 15-. JÄVLA SVERIGE!


.. Inte ens SJ/SL håller trafik-tiderna

21 februari

Sorry for bad uppdatering (a). Kan berätta om min helg lite snabbt;
I fredags var jag hos pappa, sov där till lördag, då vi åkte till Vällingby, pappa tränade en nybörjargrupp i bågskytte och jag gick och lallade i Vällingby Centrum. Sen kom Eskil, då körde pappa mig och Eskil hem till mamma, och när vi var där så gjorde vi oss typ i ordning sen åkte vi till Sebastian för fest :). Det tog oss säkert två timmar sammanlagt att komma till Skarpnäck från Ekerö. Jäva trafik! "Nej men SL, snöar det. I år igen?" - Den gruppen (på facebook) borde alla bli medlemmar i!

Planen för idag är att försöka ta sig hem till Ekerö. Om det nu är möjligt. Jävla snö! Vill ha sommar nu.

18 februari

Chacha bloggen!

Det var såklart en present till Eskil som jag hade köpt i tisdags :). Ett silver-armband vart det, en vanlig länk bara. Jättefint, han vart glad och det var ju det som var planen. Så jag lyckades iallafall :)

Ska faktiskt precis gå och lägga mig, men bjuder på ett collage som jag och Eskil har klistrat ihop ikväll. Han sover här inatt :), MY LOVE ♥

 - Jag och baby som lekte lite med min lillasysters webb.. (a)

Kärlek <3

Jag älskar dig Eskil Welin ♥
17/11-09


17 februari

Happ, så sitter man hemma hos Eskil igen då. Har precis noppat hans ögonbryn x). Haha.. Tror inte han vill att jag säger det. Men men, yeye!

Nu ska vi kolla på film :), hörs sen! ♥

Hemligt..

:o vad köpte jag i stan?


16 februari

Har precis kommit hem från Solna. Har vart med Carro och Pilla hela dagen, ni två är bäst alltså! Så än så länge har jag inte hunnit göra så mycket idag (Förutom att vart med girlsen, som alltid är ett jävla äventyr.. Höhö^^). Alla lektioner var inställda, satt när jag kom till skolan så åkte jag, Amanda och Mogge till stan och lallade. UNDERHÅLLANDE YES I KNOW!

IALLAFALL!!!!! Undrar ni vad jag gjorde i Solna? Aha, ah jo jag köpte lite (a).. Hemligt än så länge ;). Nej men jag kan erkänna att jag köpte en vanlij-parfym.. Den luktar gott!

16 februari

Jag kom på att jag har glömt att visa er vad min älskade pojkvän gav mig i alla-hjärtans-dag-present :)


Gulligt va? Ett jättefint halsband med ett hjärta på ♥

Tokigt!

En blomma
Du är mitt allt.

Två blommor
Låt oss resa bort tillsammans.

Tre blommor
När får jag träffa dig igen?

Fyra blommor
Jag ser upp till dig och är dig tacksam.

Fem blommor
Jag gör vad som helst för dig.

Sex blommor
Jag tvivlar på ditt ord.

Sju blommor
Jag älskar dig.

Åtta blommor
Jag förblir dig trogen intill döden.

Nio blommor
Jag vill vara ensam med dig.

Tio blommor
Vill du gifta dig med mig?

15 februari

Herregud, vilken huvudvärk jag har. Det är jättesynd om mig :(, BUHU! Och jag saknar min pojkvän :(, BUHU igen!

Idag har jag vart i skolan. Och sen när jag kom hem så skulle jag ringa min praktikplats, men dom svarade inte. Dåligt! Får ringa dom imorn helt enkelt! Nu ska jag snart gå ner till ICA och köpa lite Daim :) - TUMME UPP!
ADJÖ!

15 februari

Gooooodmorgon!
Om tio minuter ska jag och baby gå till bussen och åka till skolan. Måndag idag igen då.. Men å andra sidan så gör det inget, för jag ska bara vara i skolan den här veckan sen ska jag gå ut i praktik på Kungsholmen :). Blir nog bra.. Trots att jag inte vet vart det ligger (a). Får åka och leta, hehe.

Grattis Charlotte Gjersvold

Dear best friend.
Grattis på 17-års-dagen Lotta



I love you (:

14 februari, alla hjärtans dag

Och så har det gått exakt ett år sen jag satt och hade det perfekt i Egypten, exakt ett år sen som Lotta förlovade sig med Daniel och exakt ett år sen det var alla-hjärtans-dag. Mycket mysigt, ska snart sätta på en film medans Eskil går och duschar. Han är nämligen här och har vart det hela helgen ♥, världens bästa pojkvän!

Glad alla-hjärtans-dag på er alla! Hoppas ni får mycket kärlek :)


12 februari

Snisar di?

Amanda Stjärnström, Malin Kallur ♥

11 februari / Bilder från Romme Alpin

- Mogge- Johanna- Jag och Johanna i liften
- Jag
- Jag i backen
- Jag och lite Johanna
- Amanda och Mogge
- Mogge
- Vi åkte buss hem.. Trötta!

Det är allt som jag tyckte var värt att lägga upp. Kommer säkert upp lite bilder då och då! Men här är de roligaste bilderna :). Pusshej!


10 februari

Tjeeeenah! Nu har jag precis kommit ut ur duschen, sitter hemma hos mormor och morfar :).
Idag har jag vart i Romme Alpin med skolan! Bussen gick 06.00 från Liljeholmen imorse, så jag övernattade hos mormor och morfar för att få det enklare att ta sig dit, och nu sover jag här inatt igen i brist på energi att konka hem skidor, stavar och en tung bag hela vägen till Ekerö, min underbara kommun där jag bor.

Vi har haft jättekul idag, ingen har lyckats ramla (som vi känner) haha, men vi krockade ihop med några i sista åket. Lyckades få till en hel del skratt-attacker så alla fyra (Mogge, Amanda, Johanna och jag) vek sig på mitten av kramp. Och så fort Amanda har lagt in bilderna och skickat dom till mig så hamnar dom här på bloggen, promise!


Charlie Bit Me Auto-Tune SONG


7 februari / Skrev av mig lite..

Jag vill inte vara den som klagar, men ibland är det så mycket lättare att låta sig själv falla än att hålla sig kvar på fötterna och försöka vara stark. Och hur länge jag än orkar stå upp, så kommer det en dag när allt kommer på samma gång och jag inte orkar längre.. Fy fan. Jag vill bara krypa ur min egen kropp, vara egoistisk och låta någon annan ta hand om det som bli kvar av mig. Vad det nu än blir kvar. Jag får tankar som "Men om..", "Om jag skulle.." eller "Ifall jag kanske.." Men hur jag än tänker så vet jag samtidigt att det är skit samma! För det finns inget "Men om.." eller "Om jag skulle.." eller "Ifall jag kanske..". Jag har lärt mig att ta en dag i taget, så det får bli min plan. Gråt om jag vill, skratta mer än nödvändigt.

 - För att allt var mycket lättare då

6 februari

Heeeeejsan alla!
Nu ligger min mamma sjuk i magsjukan så jag sitter här i hennes säng och håller henne sällskap ett tag, snäll som man är! (a) Bara en tidsfråga innan jag också kräks. Då kan vi ha kräk-tävling här hemma.. Haha, vad äckligt. Jag var precis nere hos Lotta och lämnade samt hämtade lite kläder och sånt. Hoppas jag inte sprider smittan vidare! Träffade Miccan där, det var kul. Ska börja umgås lite mer med henne, miss her! Jaja.. Skriver kanske senare. Ska jobba på att inte bli sjuk nu. Pussssss!


5 februari

Godmorgon alla schööna kisar (;. Fredag idag, vilket är underbart! Men eftersom jag tar dagen som den kommer så är min enda plan just nu; Gå till skolan. Och dit är jag snart påväg, så check!


GODMORGON!
Jag kan också
Mormor, det är ett armband.. Inget halsband :) Haha

Godnatt

Emelie här igen, nudel-händelsen som Amanda skrev om i förra inlägget behöver vi inte nämna.. Whatever. Här kommer en låt som har spelats på repeat hela dagen

 


3/2 2010

Hejhej! Nu är det Amanda som skriver. YEAH! Now were talking! Emelie sitter bredvid mig och gör ett tappert försök att fota sitt nya armband från"Snö Of Sweden"! Jag är lite avundsjuk på henne med tanke på att hon är ledig imorn. Jag hoppas att hon bakar mycket bullar till mig :) Eller med närmare eftertanke så gör inte det.. Vi vet ju hur det gick med nudlarna.

Min badass systers badass armband! YEAH! Firepower. Peace out.


2 februari

"Chacha bloggen!
Sitter här med min lillasyster Amanda, vi ska snart dra till bussen. Typ gitta från ön liksom.. Jaja, vill ni veta om min dag? .. Ah, trodde väl det. Idag har jag vart i skolan, sen åkte jag och min kompis Malin till TC-gallerian, och gick runt där och sprätte pengar som en annan springer. Har man råd så har man, vad säger man liksom.. Pengar är inte mitt problem. Hoppas alla har haft en bra dag, själv har den vart lovely. Om man bortser från alla som kom fram och ville ta kort med mig på stan.. Det var sååååå jobbigt. Nu ska vi gå, puss love ya!"

(;
Hörs någon dag, ska till Eskil nu och sova där. Pusshej!

1 februari

OM JUST DIG
NAMN: Emelie Elisabeth Cummings Hillerstéen
FÖDD: 13 juli 1993
BOR:  Ekerö
SMEKNAMN: Har inget direkt.. Pappa säger "Emmis" ibland. Scott också 
FAMILJ: Mamma, låtsaspappa och lillasyster
SKOLA : Didaktus Liljeholmen

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD:
SAKNAT NÅGON: Ville åka och sova hos mormor i natt, men fick inte. Så antar att jag saknar henne!
ÅNGRAT NÅGOT: Ja
LJUGIT: Nä, det har jag nog inte.. Hållit undan sanningen kanske (a)
SVIKIT NÅGON: Näej, försöker undvika det!
KÄNNT DIG SÄMST: Nepp :)
GRÅTIT: Nej, inte den här månaden.. Hehe
SKRATTAT: Ah, jo!
VARIT SJUK: Nope
VARIT UTOMLANDS: Naaaej.
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: Yes
 
KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA: Nej, men det händer
SKRATTAR DU OFTA: Ja, det gör jag nog
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Trött men glad, min älskling kommer snart :)
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Ganska bra!
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Haha, nej faktiskt inte
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR? Inte för tillfället. Mamma vet nog iallafall allt om mig!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Om det är rätt person, annars inte.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: Nja, lite.. Jo det är jag nog.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Just nu tror jag på ett föralltid :)
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Yes I am!
OM JA, VEM: Eskil ♥

DENNA MÅNAD:
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Nejnej!
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED: Seriösa förhållanden? 3
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ah :)
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Det är något med stora näsor..
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Vet inte, personlighet kanske har ett finger i spelet.. Eller?
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: Längre än mig iallafall
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Don't care
FÅR DU MÅNGA KILLAR: Haha, inte vet jag?

UTSEENDET PÅ DIG:
BRUNETT ELLER BLONDIN: Just nu är jag blond
ÖGON FÄRG: Blå/Grön/Grå
LÅNGT ELLER KORT HÅR: Till tuttarna typ.. Önskar jag hade längre hår!
SNYGG ELLER FUL: Jag vet inte, alltså sånt kan man ju inte svara på själv (?)  
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Jag är nöjd :), vissa dagar mer nöjd än andra dagar.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Ah, det händer väl.
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL?: Har gjort något modell-jobb nån gång faktiskt..
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Ja
SMINKAR DU DIG: Ja, every day
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN?: Typ. Haha!


Darin fest här hemma hos mig

Fick något slags "Darin-ryck" idag när jag kom hem från skolan. Satt och lyssnade på lite Darin-musik, vissa låtar är inte helt fel faktiskt. Dom här låtarna hamnar på min mp3:


1 februari /Caroline Steen Söderdahl

Jag vet inte ens hur jag ska förklara det här, men så pass dåligt som det gick för oss så finns det inte ens ord för hur lycklig jag är att vi kommer överrens om det här. Att både du och jag vill att vi ska fortsätta som vänner och börja om från början, det är känslan som inte ens går att beskriva. Så mycket som jag har saknat dig. Och jag lovar dig Caroline Steen Söderdahl, att jag ska finnas här för dig när du vill. Vi kör vårat race nu!
(Klicka för att se bilderna större)




RSS 2.0