Och påtal om ingenting...

... Så här mår min rygg nu för tiden;

Hejdå min bränna.. Bara att börja om verkar det som.


Hjälp till..?

http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=12599        ;bli medlem, för min skull (a)

Vila I Frid


Vila i frid Michael Jackson
|| 1958 29 08 - 2009 25 06 ||

Joina mig, ska kolla film?

Intresset för internet och dator just nu ligger på noll! Och jag känner inte ens för att åka ut till Stenhamra för att träffa alla. Så seg är jag! Förstår ni? Jag håller antingen på att bli sjuk eller så är jag bara trött för att jag har vart ute i solen hela dagen.. Hm, vem vet?
Det jag känner för däremot är att lägga mig och kolla på film. Så jag ska nog göra det, bye bye.

<3


Kärlek till far min!

Saknar dig Amanda! :o

Känns som du har vart borta i evighet.. Finns ingen att bråka med längre. Kom hem nu stumpan!


Sol+bad(?)

Ska man våga ge sig ut i vattnet idag? Kanske.. Jag är redo iallafall!

Uppdatering

Här kommer lite kort uppdatering;

Dagen innan midsommar;
Vi hade asmysigt hemma hos Amer! Vi åt flintastek som Robin, Anton och Kevin grillade med pommes till, mycket gott grabbar! Bra gjort ;). Sen satt vi ute och snackade skit ett jävla bra tag! Vi kollade film, sjöng singstar och pratade igen. Jättelyckad kväll! Tack alla som va där; Siba, Carro, Kevin, Anton, Miccan, Amer och Lotta.

Midsommar;
Jag åkte hem till Lotta och duchade och gjorde mig i ordning, sen åkte vi till hembyggdsgården och träffade pappa, sen åkte vi hem till Jerry och väntade på att vi skulle gå till bussen. Vi skulle egentligen ha ätit midsommar-middag där men det blev inte så eftersom att alla skulle äta så sent och det orkade vi inte vänta på.. Haha. Vad ohyffsat! Runt halv 5 så tog vi bussen hem till Amer och satt där ett tag sen gick vi hem till Sofie. Runt 12-tiden så gick jag och mötte Fredrik sen gick vi hem och la oss.

Sömndags!

Idag har jag umgåts med Miccan och lite fler.. Orkar faktiskt inte rabbla upp alla! Men trevligt har det vart iallafall.
Nu ska jag gå och lägga mig och sova lite, för imorn ska jag på middag+filmkväll hos Amer med närmsta vännerna, det kommer bli jättemysigt! Så jag tänkte gå och sova nu i mitt nya (2 dagar gamla) rum och min otroligt stora 90cm-säng.. Nästan så man kan lägga sig på alla håll och kanter utan att ramla ut.. NOT! Hur som helst, vill vara pigg till imorn. Och eftersom jag håller på att bli sjuk så behövs det sömn.. Tro mig gottfolk.. Tro mig!


Jag och min älskade ängel.
(Det är han på bilden som vi ska äta middag hos.
Amer, min älskade ängel. Mycket kärlek till den människan!)

Glass-sugen

Direkt när jag vaknar imorn ska jag gå och köpa glass.. Jag är så sugen på TWISTER. Ge mig en sån nu!


Dagens outfit


Vitt linne från BIKBOK
Korta shorts lånade av Carro

Idag har det vart bra och varmt väder.. Hoppas det håller sig.

Mormor och morfar <3


Mormor & morfar

Min kärlek till er är oändlig! Det finns inte ord för hur mycket jag älskar er.
Tack för att ni alltid ställt upp för mig.
Tack för alla gånger jag kunnat åka till er och fått stanna.
Tack för att ni ger mig så mycket uppmärksamhet som ni gör.
Tack för att ni är så fina och underbara.
Tack för att jag får vara världens lyckligaste barnbarn till
världens bästa och finaste mormor och morfar.

Kommer ni ihåg förra året på midsommar, när jag sov hos er och jag mådde helt toppen tills på kvällen precis innan jag skulle gå och lägga mig. Då fick jag jätteont i örat.. Kommer ni ihåg? När jag vaknade en gång i timmen hela natten och grät.. Till slut åkte morfar in med mig till sjukhuset.. Kommer ni ihåg?

Jag älskar er, mer än någon annan gör och någonsin kommer kunna göra.

Oh, happy day!

Åh herregud. Jag har ett lyckorus. INGEN KAN FÅ MIG PÅ DÅLIGT HUMÖR!

Grattis Siba!

Gratis älskade pojke, eller det är såklart grattis i efterskott eftersom att du fyllde år igår, den 14 juni :). Jag älskar dig!

"Lan"

Hej! Jag har lanat inatt så jag har inte gått och lagt mig än.. Daniel, Lotta och Aksel somnade för typ en halvtimme sen och jag kan inte sova.. Eller jag har inte försökt. Men jag är inte det minsta trött.. Hur som helst. Inatt har Daniel och Aksel spelat tibia och jag har suttit inne på msn och facebook, men jag har faktiskt spelat lite CS också.. Jag kan inte säga att jag är duktig direkt. Nej,nej. Jag är helt värdelös..! Lotta somnade typ runt 2 inatt.. Så hon har inte vart "lan-aktiv" om det nu går att vara aktiv på ett lan.. Hm, tvekmacka!

:o Helt insane!

Kolla hörrni! Det är ingen lampa. Det är faktiskt inte det!

Ett inlägg till!

Det blev ett till inlägg idag iallafall.. Pågrund av brist på något att göra. Ni förstår inte.. Jag har haft så tråkigt. Eller aa, asso.. Först åkte jag till Amer och kollade film med han och Anton, det va mysigt. Sen åkte jag hem och åt och sen dess har jag haft megamegatråkigt! Tänkte iallafall bara lägga in en favoritbild på Lotta från balen.. Så, här kommer den:

See you soon

Okej allihopa, räkna med grymt dålig uppdatering nu under sommarlovet! Här kommer bilder från balen iallafall..
 - Siba, Carro, jag, Anton, Lotta och Markus
 - Jag och Anton
 - Viktor och Pilla
 - Amer och Sassa
 - Andreas och jag
 - Jag och Viktor
 - Jonas och jag
 - Jag och Siba
 - Anton och jag
 - Frida, Sassa, jag, Lotta och Carro
 - Jag och Toffe
 - Jag och Gustav
 - Andreas och Amer

Innan balen

Sitter just nu och blir fixad av mamma :). Hon ska först fixa mitt hår, sen sminket. Senare idag kommer Carro och Lotta hit, sen åker vi till Siba och väntar på limmon som kommer bestå av dom här 3 paren;
Jag och Anton
Lotta och Markus
och Carro och Siba.


Hoppas på en toppendag! Bilder kommer imorn, har hört rykten om att paparazi-Miccan kommer vara i farten ;o.

Kom hem då jävla Polacker!

Kan det inte bli imorgon istället? När jag får träffa alla som jag saknat! Det har vart så himla tråkigt nu när dom har vart borta. Dom som jag har saknat mest är nog Anton, Amer, Siba, Lotta och Carro. Och imorn ska jag och min älsklings-Anton gå på balen tillsammans. Kommer bli bäst! Längtar mest.
 - Amer baby <3

Home, sweet home

Nu kom jag hem för cirka en timme sen, och jag köpte undrkläder. 2 trosor på H&M och jag tänker inte lägga upp bild.. Känns som att underkläder är lite för personligt för bloggen och er läsare. Visserligen så har antagligen ni läsare, som är mina närmsta vänner, redan sett mig i underkläder.. Men men. Inga underkläds-bilder idag inte! Det var iallafall kul i stan, och jag och Miccan åkte och träffade Sebbe, Mårten och Kevin också. MYSIGA POJKAR DET DÄR! Skriver nog senare också, för snart ska mamma försöka sig på en balfrisyr till.. Hoppas hon fixar det. Lägger väl in smygbild på hur det blir sen. PUSS OCH KRAM

"Ledig"

Idag har jag tagit ledigt från skolan. Så jag har planerat att åka in till stan med Miccan. Låter toppen, hoppas på en bra dag! Skriver senare, puss och kram!
PS. Glädjen sitter i än idag!

Nu är jag glad!

"Det går bra nu, kompis det går bra nu"


Favoritlåt


Ny favoritlåt; Evanescence - Call me when you'r sober

UTFYLLNING

Om det inte hade gått så fort.. Hade allt vart lika ledsamt då?

Godnatt

Med den här bilden säger jag godnatt, och berättar ännu en gång hur avundsjuk jag är på mina kära svenska vänner som turistar sig i Polen just nu. HEJDÅ!

Det här är min brors tatuering som han gjorde till hans mamma på morsdag.
(Det står hans mammas namn, gulligt va?)

This is the first dag for the rest of your life.


Jag i 8'an.
Tiden har gått så jävla fort..
Snart går vi ut 9'an och börjar om från början.
Vi börjar 1'an.

I taket lyser stjärnorna

"Om du dör mamma,
då tar jag livet av mig.
Då lever jag. För dig"

Har precis kollat på "I taket lyser stjärnorna" med mamma, Amanda och Robban. Bra film faktiskt, men boken är bättre!
För övrigt idag har jag inte gjort någonting.. Jo, jag åkte och kollade på fotboll, SKÅ IK mot något annat lag.. 1-1 blev det iallafall! Heja Skå, haha. Sen åkte jag hem och vi har ätit på Lilla V idag.

Emelie är avis..

Blev lite avundsjuk nu när jag läste Lottas blogg.. Dom verkar ha det jättebra och jag är glad för deras skull! Men har lite ångest att jag inte åkte med..
(Typ alla i nian har åkt på klassresa till Polen)


Sverige - Danmark



Ni missar väl inte matchen ikväll på 6'an? Försnacket börjar klockan 19.00, matchen börjar 20.00! Jag och Scott sitter bänkade framför mammas 50" -TV med 2 påsar chips och 2 st 2liters cola!

Sveriges nationaldag

Idag har jag vart i stan med Scott, vi "firade" nationaldagen, efter att vi hade vart i stan så åkte vi hem till mig (hos mamma). Här kommer lite bilder;


Nu har vi precis ätit och väntar på att klockan ska bli 18.00, för då ska vi gå ut med hundarna, sen ska vi fixa chips och dipp till matchen ikväll :)


BROFAN!



Jo tack! Jag vet..
Jag tog 12.15 bussen från Stenhamra efter skolan, sen när vi kommer till Ekerö-bron så ser jag att dom där jävla bommarna åker ner och så lyfter dom bron. Broöppning mina damer och herrar! Då var klockan 12.31.. Typ 12.45 så fick alla som skulle in i Ekerö gå av och vänta på att bron skulle fixas så att bussen kunde åka vidare direkt mot Brommaplan. Så jag gick av.. När jag hade stått där i en och en halv timme och frysit ihjäl så visste jag inte vart jag skulle ta vägen, och helt plötsligt kom det en buss som gick mot Brommaplan och jag tänkte "varför inte? Jag fryser så jävligt.." Så jag tog den bussen, men hoppade av i Lovö Edeby och hoppade på bussen som Robban satt på.. SUCK OCH STÖN! Hur som helst.. Allt slutade med att vi kom tillbaka till brofan och vi fick gå ner under bron och blev körda över till andra sidan med små båtar. Kändes som en scen i Titanic.. Haha! När vi har kommit över och kommer hem (16.20) så fick jag sms av Amanda "Bron är nere"
Vilken grej va?! Dumma brohelvete..

Hos Miccan

Nu sitter jag hemma hos Miccan och ska sova här inatt. Vi har precis kommit hem från Stenhamra där Miccan åt.. Sen träffade vi älsklings-Anton en stund också. Men nu ska vi hitta på något roligare! Pusshej

Trött idag igen

Känner mig helt matt idag faktiskt! Åkte hem efter skolan och la mig.. Vaknade precis av att Miccan ringde, vi ska iväg till Stenhamra. Känns så meningslöst att sitta hemma och bli socialt inkompitent! För övrigt idag så hade jag en håltimme mellan 11.00 - 13.35, och då åkte jag, Miccan, Jerry och Rikard hem till Rikard och badade pool och bubbelbad tills klockan va kvart över 1.. Då gick jag och Jerry tillbaka, Miccan åkte tidigare.. När vi kom tillbaka till skolan så fick jag reda på att mina 2 sista lektioner som jag väntat på va inställda så då åkte jag hem. Suck och stön!

Nyhandlat


Vitt linne från Gina Tricot 99;-
Gul T-shirt med tryck från OHIO 49;-
Svarta strandshorts från BIKBOK 99;-

Hemma nu, men ska åka igen!

Nu är jag hemma, men ska snart dra iväg till Stenhamra för att träffa Fredrik. Jag lovar att lägga upp bilder på dom 3 plaggen jag har köpt idag! Och så ska jag passa på att be om ursäkt för misstaget jag gjorde i mitt förra inlägg, min mamma fyller självklart inte 37! Så nu ska alla gratta henne på 29-årsdagen!

Grattis mamma och Calle!


Godmorgon

Godmorgon, Sofie fixade min bloggdesign igår, blev riktigt nöjd! Men det verkar vara något fel på headern.. Hoppas det löser sig iallafall.
Dagens plan är att åka in till stan med Miccan, sen ska jag antagligen träffa Fredrik, men han skulle höra av sig.. Så vi får väl se vad som händer. Ska nog handla lite kläder idag, jag lägger upp bilder på vad jag har handlat direkt när jag kommer hem!

Piggare nu

Hejhopp! Nu har jag piggnat till lite :). Mamma och jag har provat lite till balen, först försökte vi hitta på någon bra frisyr/uppsättning men det gick inge bra.. Någon som har förslag på vad man kan göra med håret? Helst något enkelt.. Sminkningen däremot gick jättebra! Det får bli en ljus sminkning med ögonskugga i bruna nyanser. TOPPEN!
Sitter här brevid Robban som sitter vid sin bärbara dator, känner mig som ett reetard, så nu ska jag gå och kolla vidare på TV.

Jag och Robban för typ 2 månader sen


Trött

Jag vet inte vad som är fel på mig.. Känner mig helt matt och sover mest. Liksom igår gick jag och la mig klockan 9 och sov tills 7 imorse då jag gick upp och gjorde mig i ordning och åkte till skolan. Men jag var hur trött som helst! Så vid 11 åkte jag hem och sov till 2! Kan ju vara hormonerna som bråkar.. Men det är inte likt mig att vara såhär trött..

Godnatt

Åh herregud, det är inte sant.. Men jo det är det! Jag går faktiskt och lägger mig nu.. All min energi har gått till att vara i poolen idag. Skriver mer imorn! Godnatt


RSS 2.0