Skåne/Varberg

Här kommer bilderna från Skåne och Varberg, lägger in alla. Även om jag redan har lagt in några av dom en gång..

Skåne;


Varberg;



Sorry att vissa bilder är vridna åt fel håll, orkade inte vända på dom.

Saknar dig Marianne..

Jag kan inte tro det själv. Imorse när jag satt på tåget påväg hem från Malmö så slog det mig att idag var det exakt ett år sen. Exakt ett år sen som pappa ringde och väckte mig och berättade att Marianne hade somnat in inatt.. Året har gått så fort. Verkligen FÖR fort.. Vi saknar dig Marianne, hoppas du har det bäst. Vi tänker på dig.

|| 12/5 1927 - 23/7 2008 ||

Dont blame me!

Ja, jag vet att jag har uppdaterat sämst. Nej, det är inte mitt fel. Ja, jag har sovit i Malmö i två nätter och har inte haft tillgång till internet. Ja, vi hade kul i Malmö. Ja, jag träffade Amer och Halid. Och nej jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte har skrivit något.

PS. Åker till Varberg imorn, antingen stannar vi där en natt, eller så åker vi hem efter några timmar. Ska ju hälsa på bror och Jennifer + co.

Vart vid "Stens huvud"

Första inlägget idag.. Se på fan! Internet har börjat gå lite segare, och det är inte bra!
Idag har vi vart vid någon strand som hette typ "Stens huvud". Fin utsikt och lite sånt, inte värsta grejen.. Kul att ha sett det iallafall.
Blev inget långt inlägg, skriver kanske senare. Pusshej

"Annars får vi åka och sätta oss på Ystad-kuken"

Haha, idag när alla hade vaknat och gjort sig i ordning åkte vi till Malmö för att gå i ett stort köpcenter som hette "Entré". Och innan det var vi i en skatepark så Tim åkte lite bräda innan vi shoppade. Vart iförsig inte så mycket shopping, jag köpte en BH, ett par trosor och ett svart nagelack. Eftersom att jag har långa naglar nu så går svart nagelack jättebra.. Har man korta naglar sen svart bara smutsigt ut.. Tycker jag!

Imorse när jag vaknade så hade jag urinvägsinfektion, jag får det ibland men har fått remiss till sjukhuset så ska kolla upp det där. Iallafall så sa jag det till mamma och när vi va i köpcentrumet så åt vi på Burger King och när vi gick där ifrån så sa mamma precis när vi gick förbi en barnfamilj som satt och åt "Om det inte blir bättre så får vi åka och sätta oss på Ystad-kuken" Haha, hon menade såklart "Om det inte blir bättre så får vi åka och sätta oss på Ystad-akuten" hahaha.

Här är bilder från när Tim åkte skateboard idag;


Liten del av familjen


Morfar, Robban, Eva och Timothy

Störtirriterande..

Timpa ringde nyss till mammas telefon, jag råkade svara och nu visar det sig att han har hittat folk nere vid hamnen.. Tydligen någon fest där nere. Så nu medans han håller till där nere så sitter jag här. S U C K ! ! ! Vill bara gå och lägga mig.


Och så var det kväll igen..

Nu sitter alla och spelar kort, eller inte Timothy.. Han har dragit ner till hamnen med skateboarden. Han frågade om jag ville följa med men jag struntade i det. Idag har vi ju vart och mött morfar och Eva, kan ju vara kul att umgås lite med dom också. Lägger in fler bilder från idag senare! Ska fortsätta sitta i köket och kolla på när dom spelar kort.

Måste bara säga att jag är otroligt avundsjuk på alla som har megakul där hemma, för just nu känns det inte roligt att vara här. Timothy åker bara skateboard, mamma och Robban är väl i sin egna lilla värld, och jag vet inte vad det är med mig. Men känner mig otroligt mycket i vägen. Plus att Amanda saknas.. Fan, varför kunde du inte följt med för? :(
Är avundsjuk på er där hemma iallafall.. Ni vet vilka ni är. Men hoppas ni alla har det bra!

Bättre väder

Solen tittar fram, hoppas på bra väder hela dagen imorn!

Robban ung VS mindre ung


Vad tycker vi? När va han snyggast, 26år VS 41år?

Nyinköpt

Nu kom jag precis hem från stan, eller jag svängde in på en gata och sen in i första dörren, sen vad jag hemma. Haha, det känns så bra att ha lånat en lägenhet precis över stan! Kunde inte ha blivit bättre. Hur som helst, det här har jag köpt idag;

 Leggins från någon liten butik som hette "Unos kläder"
Skor, också från någon liten privat affär.

Hemma från Willys

Godmorgon alla! Eller nja.. Jag vaknade faktiskt vid halv tio men internet ville inte sammarbeta då så vi tog en trip till Willys för att handla hem lite mat och nu funkar internet som en häst travar. Nej hörrni, nu ska jag ner och köpa en Chai Latte på kaffe-shoppen här nere. Sen kommer morfar och Eva hit från Malmö. Så uppdateringen idag kan bli knaper.. Hörde iallafall att ni hade bra väder uppe i Stockholm. Kolla på vårat väder då;

(Bilden är klickbar)

Kvällen

Nu har jag och Timothy precis kollat klart på CSI och tänkte gå och lägga oss snart skulle jag tro.
Ikväll har vi gått igenom stan lite, sen ner mot hamnen där det för övrigt stod en stor typ "Silja Line" som skulle mot Polen, sen satte i oss på en krog och tog en cola var, då började det spöregna så vi gick hem och åt kex med ost istället! Mysigt som fan.


Framme!

Också var vi framme i Skåne. Och gud vilket mysigt ställe! Skulle dock inte kunna bo här, men ett sommarställe här skulle jag vilja ha utan tvekan. Än så länge så har jag bara vart här i ca 1 timme och jag älskar det redan. Det känns speciellt mysigt när vi bor i Robbans föräldrars lägenhet på 70 kvadratmeter, balkongen ut mot gågatan mitt i stan. Helt otroligt, Amanda ville inte åka med så det är bara jag, Timothy (Robbans son), mamma och Robban som bor här i lägenheten nu.
Uppdaterar nog senare, vi ska nämligen ut och gå lite nu.. Upptäcka stan liksom. Haha, PUSSHEJ!

8 hours hard work

Ja hörrni.. Inte så mycket uppdatering idag inte, tråkigt tråkigt.. Imorn bär det av till Skåne med familjen minus Amanda :/. Hon ville inte följa med, tråkigt faktiskt. Hade hoppats på en rolig vecka med speciellt henne eftersom att vi inte setts så mycket i sommar.. Men men. Hoppas du har det bra här hemma stumpan!

Idag jobbade jag över 2 timmar, alltså 8 timmars jobb. Sen gick jag hem och åt, sen åkte jag och Miccan till Stenhamra, kul att träffa Miccan! Känns som en evighet sen.. Tråkigt att vara ifrån henne nu i en vecka.. Men vi lär ju höras. Hoppas jag! Tråkigt att vara ifrån Fredrik också, äcsh, älsklingen får ragga på nya tjejer medans jag är gone for a week! ALDRIG.
Datorn åker med till Skåne, så ja.. Det blir nog mycket bilder. Alla ni som är kvar här i Stockholm får ha det bäst!
So long suckers

Jag tycker..



Jag tycker alla ska kolla in i den här bloggen och läsa igenom lite, kanske lämna en kommentar eller nått.. Läs iallafall, jag tycker det är värt det!
Alla minns Therese Rojo som dog, blev mördad, för inte så länge sen? Alla minns att hon bara var 15 år, att hon inte ens hann fylla 16. Alla vill väl fortsätta minnas henne? Läs bloggen.. Så som hennes 6 närmsta vänner skriver sätter igång både tankar och tårkanaler.
Nu vet jag ju inte hur det är att förlora en vän, men jag har vart med om personer i min närhet som dött, och först blir man såklart ledsen. Men som tillexempel när en som jag kände, som bara var 5 år gammal dog. Då blev jag såklart ledsen men mer arg.. Jag hatade att inte få träffa honom mer. Blev så arg för att han inte fick finnas mer.

Tror ni man blir mer arg när personen som tas bort är ung?

Veckans blogg

Jag har blivit nominerad bland 5 andra till veckans blogg, hon som har tävlingen är denna brud. Vore jättegulligt om alla ni som läser min blogg kan logga in på den här sidan; http://ceciliesjostrand.blogg.se/2009/july/uttagna-till-veckans-blogg.html och rösta på blogg 4!


Nyinköpt

Som sagt så åkte jag, Robban och Noah till Siba för att köpa kamera. Jah köpte Coca-Cola VaniLLa också. Så gott, bara jag som älskade vaniljcolan när den fanns överallt?

 Digitalkamera - Samsung ES15
 Godaste någonsin - Coca-Cola VaniLLa
 SanDisk - Minneskort 2 GB

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom manuelaen som följde med kameran. Blir spännande, hoppas jag hittar nya funktioner..



"Vuxenlivet" är ingen kul grej..

Idag har jag jobbat hela dagen, från 10.00 till 16.00, usch. Hur klarar man av vuxenlivet sen på riktigt då? Fast förstå att när man är vuxen måste man liksom hem efter jobbet, kanske städa, kanske ta hand om barnen. Buhu..Kommer aldrig fixa vuxenlivet på riktigt ju.. Bara nu efter att ha jobbat 3 dagar i rad så är jag hur less som helst på det, men jag orkade mig faktiskt iväg till Siba för att köpa en digital-kamera. Snart kommer Fredrik hit och ska nog förhoppningsvis sova här.. Får se, får se. Hoppas på regn imorn så jag slipper jobba. Men vi får väl se!


Kameratips, någon?

Nu sitter jag och Robban och letar runt efter en bra digital-kamera. Systemkameran fick vandra ur minnet, känns smidigare med en digital. Hur som haver, någon som har förslag på billig+bra digital-kamera?

Jag tycker..




Jag tycker helt klart att den här bruden är värd en applåd. Och såklart ser alla vem det är? Alexandra Nilsson, även kallad Kissie. Hon sover med sitt Hello-Kitty-gosedjur men umgås inte med folk som är yngre eftersom att hon inte tycker att det finns något att göra när man inte kan gå på krogen med sina vänner. Och juste, tänkte bara säga grattis i efterskott Kissie, du fyllde väl 18 för någon månad sen, eller vad va det? Hon är helt nöjd med sin kropp men tycker att det är dags för en bröstoperation, så tycker väl alla... Eller?
Nej, jag gillar henne.. Hon kör sitt eget race och har ett självförtroende som inte är av denna värld. Hennes kommentarer och uttryck gör mig lika förvånad varje gång. Så jag tycker iallafall hon är värd en applåd, vad tycker ni?

Hemkomst från Arlanda

Kom nyss hem från Arlanda efter att ha mött pappa och Pia. Dom kom hem från England idag så jag och Scott åkte och mötte dom.
Jaha, sexton då.. Generna säger att jag vill ut och övningsköra.. Inte. Men jag ska faktiskt börja övningköra snart.. Måste gå kurs med pappa och Robban först. Är trött som fan, har jobbat 6 timmar idag, hoppas på att få ledigt imorn.. Skriver senare kanske.

PS. Tack alla som sa grattis till mig!

Uppdaterings-dags!

Jag kör en liten enkel uppdatering om gårdagen och idag;

Igår; mormor och morfar kom hit och vi hade jättemysigt, vi satt ute på verandan, dom drack vin och jag drack cola, så pratade vi om allt och ingenting. Så himla mysigt när mormor och morfar är och hälsar på såhär.. Känner mig så hemma med dom i närheten. När dom hade åkt hem så kom Jerry och Fredrik hit, vi satt ute och pratade med Robban och mamma, sen vid 12-tiden så fick mamma och Robban för sig att vi alla skulle spela kort. Och då gjorde vi det, sen fick vi gå och lägga oss halv 3 ungefär. Hade verkligen jättemysigt igår! Och juste, vi firade min födelsedag igår eftersom att jag jobbar imorn (när jag faktiskt fyller år) och det skulle bli så stressigt om mormor och morfar skulle komma imorn då. Jag fick iallafall pengar av mamma och Robban, och så fick jag mer pengar av mormor och morfar, sen fick jag ett par jättesnygga shorts och ett linne av Amanda. Tack så mycket för allt!

Idag; Vi vaknade och gick ner och kollade på TV, sen åt vi. Efter det så åkte vi till Stenhamra och åkte flakmoppe, det har vi gjort hela dagen. Hur mysigt som helst, det var jag, Fredrik, Jerry och Rikard. MYSPYS! Tack för det här dagen.

Men jag ska jobba imorn, så det är time for bed! Glöm inte att gratta mig imorn, skicka iväg något gulligt sms eller nåt, vore trevligt! Godnatt!

Mormor och morfar kommer, och jag är jätteglad!

Jag smet lite tidigare från jobbet idag för att hinna hem och duscha och göra mig i ordning innan mormor och morfar kommer hit och äter med oss. Så japp, dom är alltså påväg exakt nu. Ska bli så skönt att få träffa dom, det va jättelänge sen sist känns det som. Är iallafall på jättebra humör eftersom att favoritmormor och favoritmorfar kommer :). Hur som helst.. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan dom vandrar in genom dörren, skriver senare!

Godnatt

Nu har jag vart hemma sen kvart över tolv, men har suttit uppe med mamma och Robban och spelat kort. Men nu ska jag och Amanda kolla på Desperate Housewives, sen ska vi sova. Jag kanske ska jobba imorn, så det är lite för sent för mig att gå och lägga mig nu egentligen. Godnatt alla!

Farväl för ett tag

Med den här outfiten åker jag till baby i Stenhamra och umgås lite. See u soon.

SYSTER KOMMER HEM!

Alltså, jag förstår inte var det är med mig. Det måste vara för att jag är så van att träffa och se henne varje dag som jag saknar henne så fort hon försvinner. MEN IDAG KOMMER ÄLSKLINGS-LILLASYSTER HEM! Bra, har saknat dig gumman!

3 saker..

..Som jag är dålig på;

1. Att le, jag ser likadan ut när jag ler. Tex, alla mina balbilder. Där ser jag likadan ut!
2. Skala ägg, jag skalar typ bort hela ägget när jag skalar. Det är iallafall inte mycket kvar av ägget när jag ska äta det.
3. Spara pengar, alltså.. I början av sommar så räknade jag ut att om jag sparar alla mina inkomster så kommer jag att ha över 5000kr. Det kommer defenetivt inte hända...


Jag tycker...



Jag tycker att vi alla ska sluta klaga. Alltså helt seriöst, hur bra har vi inte det egentligen? Och nu menar inte jag att vi ska tänka på hur barnen i Afrika har det. Dom har inte jag med att göra, men tänk på sånna här småsaker vi klagar över. Här är saker som jag brukar säga;

"Jag är tjock"
Den här komentaren kommer fram när jag mår dåligt. När det känns som jag har sjunkit så långt ner som det bara är möjligt, då har jag väldigt lätt för att låta mig själv säga att jag är tjock. Men så fort jag mår bra igen så känner jag mig nöjd över mig kropp, och tycker absolut inte att jag är tjock. För jag vet om att jag inte är det, jag vet det gott och väl! Men jag antar att det är så, när man är ledsen och mår dåligt så vill man väl tycka synd om sig själv. Har jag rätt eller har jag fel?


"Jag hatar barn"
Detta säger jag nog tyvärr dagligen.. Tråkigt nog så måste jag samtidigt erkänna för mig själv att jag kommer faktiskt att vilja ha barn när jag blir äldre. Ett eller två stycken. Och jag kommer också behöva erkänna att jag kommer nog tycka illa om småbarn ända tills mina egna kommer. Haha, låter ju hur hemskt som helst. Men sanningen är ond! Ellerhur? 
Fast ändå, jag menar. Dom här små varelserna springer omkring klockan SJU på morgonen och leker med sina radiostyrda polisbilar och knackar på ens dörr och springer där ifrån så fort dom märker att man är vaken. Men så har du väl också hållt på när du själv var liten? Eller..? Jag gjorde nog det. Dom är helt oskyldiga, så vi har nog ingen anledning till att gnälla på dom.

"Jag skulle dö för dig"
Skitsnack! Bullshit! Om jag får säga vad jag tycker så är det där det absolut dummaste man kan säga till någon! En människa är inte ens kapabel till att dö för någon. En människa har inte modet att göra det. Därför hatar jag folk som skriver sånt, "Åh, jag älskar dig. Hoppar du hoppar jag!" I HELVETE ATT DU GÖR, DU KOMMER STÅ SOM EN FJOLLA OCH GRÅTA! Punkt slut.
 

Kommit till fel blogg? Nejnej, ny design bara!

Det vart en helförändring här i bloggen, vad tycker ni om min nya bakgrund och header? Som vanligt är hjälpen från min vän Sofie. Tack gumman!

Movie-time

Filmstund igen, fastän jag var på bio igår. Den här gången tänkte jag bänka mig framför tv'n och playa Mr.&Mrs. Smith

The proposal

Det var såklart "The proposal" vi såg på bio idag, och den var jättebra. Vi skrattade så vi grät, och det fanns sorliga stunder också, Carro, Lotta och Erika grät en skvätt alla 3. Jag, Hannah och Miccan höll oss ifrån tårarna och skrattade istället. Så mitt val av film var absolut lyckat!

Fingrat lite på desingnen

Ja nu har jag pysslat lite med textsnitt och sånt med all hjälp från Sofie (+ lite av designadinblogg.se). Imorn, om jag hinner det vill säga, så ska jag försöka ge mig på att göra en header också. Önska mig lycka till! Tack och hej för idag. Måste sova nu, ska upp och jobba klockan tio imorn. Godnatt

BIO TIME!

Imorn ska jag och 5 andra kompisar gå på bio, men det är lite spännande, för det är nämligen bara jag och Miccan som vet vilken film det är jag har reserverat platser till.. Hoppas alla blir nöjda.
Gissa vilken film det är jag har reserverat?

Idélös :/

Jag vet inte vad som har hänt.. Bloggandet känns så tråkigt nu för tiden. Men så fort jag har inhandlat en kamera så blir det nog lite roligare.. Hoppas jag! Och antagligen ni också.. Vet att det är dumt att fråga för ingen skriver komentarer iallafall, men kan ni inte skriva vad jag ska skriva/berätta om i bloggen? Känner mig helt idé-lös.

Jag vet om den dåliga uppdateringen.

Hej hopp.. Vet om att det är otroligt dålig uppdatering, men jag sa till er i början av sommarn att den skulle vara kass. Och det är den också, så jag följer bara era förväntningar ;). Det har vart många dagar nere vid badet där jag och alla kompisar har badat och solat. Har också tillbringat lite tid med Fredrik, mys!
Imorgon börjar jag jobba, så det kan möjligtvis bli lite bättre uppdatering nu. PUSS OCH KRAM

Didaktus, OP - Liljeholmen


Yes man! Jag kom in på mitt första-hands-val. Gjorde du?
Nu kommer jag, Emelie Hillersteén- Sjuksköterska/Underskörska.
Jag vill verkligen det här.
"Jag ska kriga som en soldat i krig"

RSS 2.0